Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Tarpeelliset vauvantarvikkeet

Tuoreet vanhemmat yllättyvät usein hankinnoista, jotka ovat ajankohtaisia odotusaikana. Hankintalistalla ovat kaikki vauvaleluista ja unirievuista petivaatteisiin ja yövaloihin. Meiltä löydät suuren osan tarvikkeista, joita tarvitset pienen vauvan kanssa. Tutustu vinkkeihimme tarpeellisista tarvikkeista.

Pehmolelut & unirievut
Pehmeät unirievut ja suloiset pehmolelut luovat turvallisuuden tunnetta. Valikoimistamme löydät unirievut, jotka toimivat samalla myös pehmoleluna. Vinkki! Kannattaa hankkia kaksi samanlaista uniriepua, mikäli toinen unirievuista katoaa, tai tarvitsee pesua.

Huopa
Kaunis ja pehmeä huopa on monikäyttöinen vauva-aikana. Valikoimastamme löydät eri tilanteisiin sopivat erilaiset huovat. Ihoa vasten pehmeältä tuntuva Jersey-huopa on monen suosikki. Puuvillasta valmistetut vauvanhuovat ovat valmistettu 100% ekologisesta puuvillasta.

Vauvalelut
Vauvat haluavat hamuta ja katsella kaikkea uutta. Valikoimistamme löydät tähän sopivat vauvalelut kuten helistimet, purulelut ja soittorasiat.

Mobiili
Tyylikäs mobiili hoitopöydän tai sängyn yllä stimuloi vauvan aisteja ja motoriikkaa.

Yövalo
Yövalo loistaa himmeästi lastenhuoneessa vauvan nukkuessa. Tutustu kanilamppuun, josta on jo tullut klassikko!

Vuodevaatteet vauvoille
Laadukkaat ja pehmeät vuodevaatteet ovat satavana kauniin valkoisina, hempeän pastellin sävyisinä tai kauniilla kuvioilla koristeltuina. Kaikki Little Roomies -malliston pussilakanat ovat 100 % ekologista puuvillaa. Huomioithan, että vauvoille ei tulisi käyttää tyynyä tai peittoa heidän nukkuessa. Seuraathan myös neuvolan antamia ohjeita.

Imetystyyny
Imetystyyny helpotta niin imettämistä, kuin myös pulloruokintaa. Imetystyynyn ansioista asento on mukavampi, saat kunnon tuen ja voit nauttia vauvan läheisyydestä.

Lautanen
Vauvanlautaset sopivat hyvin pienille maisteluannoksille sekä lempiruuille. Hemtexiltä löydät suloisen setin, joka sisältää lautasen, kulhon sekä mukin. Setti myydään kauniissa pakkauksessa ja astiat ovat porsliinia – oiva lahja kastetilaisuuteen!

Kylpypyyhe & kylpytakki
Kylpyhetket vauvan kanssa ovat ihania. Silloin tarvitaan pehmeä pyyhe ja kylpytakki, miksi ei ihana kylpyviitta? Vauvanpyyhkeet ovat 100 % ekologista puuvilla, eivätkä sisällä vaarallisia kemikaaleja.

Little Roomies - Welcome to our little world
Little Roomies on uusi tuotemerkkimme perheen pienimmille. Täältä löydät huopia, pehmeitä vuodevaatteita, tyylikkäitä säilytysratkaisuja, mahtavat yövalot sekä paljon vastustamattomia sisustustuotteita. Little Roomies -tuotteet myyvät Hemtex-myymälät sekä hemtex.fi.