Moments

Moments

Sense the moment – tuoksukynttilät, huonetuoksut ja tuoksusprayt

Tuoksut vahvistavat aistejamme ja johdattavat eri tunnetiloihin. Kanelin tuoksuinen kynttilä voi luoda joulutunnelmaa, sitruunan tuoksu voi tuoda mieleen raikkauden ja puhtauden, kun taas laventeli sopii rauhoittamaan mieltä.

Sense the moment -tuotteissamme on huomioitu tyylikäs design ja niiden valmistuksessa on panostettu laadukkaisiin raaka-aineisiin. Tuoksukynttilät on valmistettu sertifioidusta soijavahasta ja suurimmassa kynttilässä on kolme mäntysydäntä, jolloin kynttilä palaa tasaisesti ja tuoksuu optimaalisesti. Puinen kynttiläsydän päästä myös ihanan avotulta muistuttavan pienen ritisevän äänen. Huonetuoksut ja tuoksusprayt eivät sisällä alkoholia.

Sense the moment – Herbal-sarja

Herbal-sarjan tuoksuista löydät monta ihanaa modernia tuoksua: Vetiver Lavender – tasapainoinen sekoitus hienostunutta vetiver-ruohoa ja laventelia, Neroli Gardenia – klassinen runsas tuoksu, jossa yhdistyvät gardenia ja neroli, Patchouli Lime – raikas limen tuoksu yhdistettynä mausteiseen patchouliin ja Citrus Vanilla – elegantti tuoksu, jossa pehmeä vanilja on yhdistetty makeaan ja raikkaaseen sitrukseen.

Sense the moment – Deluxe-sarja

Deluxe-sarjasta löydät ylellisiä perinteisiä tuoksuja: Blackwood – tuoksuyhdistelmä tummasta puusta ja lämpimästä meripihkasta, Patchouli Freesia – maanläheinen ihana tuoksu patchoulista ja freesiasta, Cardamon Lime – tuoksu, jossa yhdistyvät raikas vihreä lime ja mausteinen kardemumma ja Fresh Cotton – raikas vastapestyn, auringossa kuivatetun puuvillalakanan tuoksu.