Puhtaan ja siivotun kodin ihana tunne - Nice & Tidy

Puhtaan ja siivotun kodin ihana tunne - Nice & Tidy

Nice & Tidy – tyylikäs siivoustuotteiden tuotevalikoima keittiöön ja pesuhuoneeseen, jonka avulla koti on helppo pitää puhtaana ja siistinä arjessa. Sarja sisältää valikoiman tuotteita, jotka tekevät kotisiivouksesta tehokasta ja ovat samalla niin tyylikkäitä, että ansaitsevat paikan työtasolla ja tiskipöydällä!

Viisi vinkkiä, joiden avulla on helppo pitää koti arjessa puhtaana ja siistinä

Älykkäät ratkaisut ja tehokkaat metodit voivat tehdä merkittävän eron arjen siivousrutiineihin ja kodin siistinä pysymiseen. Olemme koonneet sinulle viisi vinkkiä, jotka helpottavat kodin puhtaana pitoa ja on helppo toteuttaa!

1. Valmista oma siivousaineesi

Tiesitkö, että voit tehdä oman puhdistusaineesi vähemmillä kemikaaleilla ja ainesosilla? Käytä vain yksinkertaisia aineita, jotka jo todennäköisesti löytyvät kotoasi.

Tee näin:

Laita tyhjään suihkepulloon 4 rkl etikkaa ja 4 dl vettä. Vinkki: suppilolla saat ainekset helposti pulloon. Lisää vielä sekaan varovasti 1 tl leivinjauhetta, sillä se saattaa kuplia herkästi yli. Mikäli haluat raikkaan tuoksun puhdistusaineellesi, voit lopuksi lisätä pulloon vielä sitruunankuorta tai rosmariinin oksan.

Valmista oma puhdistusaineesi ja täytä se suppilolla spraypulloon.

2. Kerää arkisiivouksessa käytettävät tuotteet yhteen laatikkoon

Näin olet aina valmis aloittamaan siivouksen, ja tarvitsemasi tuotteet löytyvät kätevästi yhdestä paikasta. Jos siivoustarvikkeet ovat ripoteltuna eri tiloihin, on siivouksen aloitus vaivalloisempaa. Kahvallisen siivouslaatikon voit myös kätevästi viedä mukanasi eri tiloihin.

Kätevä siivouslaatikko, johon on helppo kerätä arjen siivousvälineet

3. Pidä keittiötasot puhtaana muruista pienellä rikkalapiolla

Työtasolle kertyy herkästi paljon muruja, kun tehdään voileipiä, käytetään maustemyllyä tai haluat vain haukata palan suosikkikeksistäsi. Pienellä kätevällä rikkalapiolla siivoat murut nopeasti pois ja näin työtasot ovat jälleen siistit! Pidä suloista pientä rikkalapiota esillä, jotta se on aina käden ulottuvillasi.

Pieni kätevä rikkalapio, jolla murut on helppo siivota pöydiltä ja työtasoilta

4. Järjestä pesutupa tyylikkäillä säilytyslaatikoilla

Pesuhuoneessa tarvittavien erilaisten tavaroiden vuoksi tasot täyttyvät nopeasti ja menetät tärkeää työtilaa esimerkiksi pyykin viikkaamiselta. Kaapissakaan ei välttämättä ole tilaa ja et halua, että edessäsi seisoo pesujauhepakkauksia ja vastaavia.

Käytä järjestyksen luomiseen yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä säilytyslaatikoita. Kaada pesujauhe kauniiseen astiaan, jota on kiva pitää esillä ja samalla se on käden ulottuvillasi. Kerää erilaiset irto​​esineet laatikkoon ja vapautat samalla tilaa tasoilta. Merkitse myös laatikot tekstillä, jotta helposti tiedät mitä ne sisältävät!

Kätevillä säilytyslaatikoilla luot järjestystä ja tilaa työtasoille

5. Kapeilla vaatehenkareilla saat kaappiin lisää tilaa

Tee tilaa uudelle paidalle korvaamalla vanhat henkarit tilatehokkailla, kapeilla henkareilla! Vinkki: voit myös ripustaa ripustimet päällekkäin hyödyntääksesi koko tilan korkeuden, tai koota asukokonaisuutesi valmiiksi seuraavaa päivää varten.

Kapeilla vaateripustimilla luot lisää tilaa kaappiin