Rullaverhot

Opas: Rullaverhot

Mikäli haluat pimentää makuuhuoneesi täysin, on rullaverho sopiva ratkaisu. Rullaverho on tehokkain tapa suojautua päivänvalolta ja mallistostamme löydät myös pimentäviä rullaverhoja. Sen lisäksi valikoimastamme löytää valoa suodattavia malleja, jotka päästävät valoa sisään huoneistoon.

Pimentävät rullaverhot
Pimentävät rullaverhot sopivat kaikkiin huonetiloihin ja pimentävät tehokkaasti, kun kesäillat ja -yöt ovat valoisia. Voit valita rullaverhot ilman ketjuvedintä tai ketjuvetimellä. Ketjuvetimetön malli toimii ”softclose”-mekanismilla. Pieni nykäisi ja verho rullautuu hitaasti ylös tai alas.

Läpinäkyvät rullaverhot
Läpinäkyvät rullaverhot sopivat täydellisesti olohuoneeseen. Ne ovat yksinkertaisen tyylikkäät ja virtaviivaiset. Tea-rullaverhossa on ketjuvedin ja alumiinilista verhon alaosassa, jonka vuoksi se sopii hyvin olohuoneeseen. Rullaverhoissamme on jousitus tai ketjuvedin ja löydät niitä useammassa eri koossa.

Rullaverhon asennus
Rullaverho voidaan asentaa kattoon tai seinälle. Sen lisäksi voit asentaa rullaverhon myös ikkunasyvennyksen karmiin. Kaikki rullaverhomme ovat 185 cm pitkiä, joka mahdollistaa niiden käytön myös ovissa tai muissa kohteissa, joissa suojaa kaivataan lähes lattiasta kattoon. Mikäli ikkunsi on rullaverhon standardimittaa kapeampi, on rullaverho helposti lyhennettävissä toivottuun leveyteen. (Huom! Kaikki rullaverhot eivät ole lyhennettävissä.) Käytä metallisahaa alumiinitangon lyhentämiseen ja leikkaa kangas hyvillä saksilla siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Valkoinen rullaverho on yksinkertaisen kaunis ja sopii hyvin valkoisiin seiniin. Mikäli tilasi sallii, voit asentaa rullaverhon myös lähes näkymättömiin verhotangon taakse. Yksinkertaisen ja tyylipuhtaan ulkonäön saavuttamiseksi voit käyttää myös pelkkää rullaverhoa. Rullaverho myös eristää ikkunoista hohkaavaa kylmyyttä talvella ja sen avulla saat rajattua huoneeseen tulevaa valon määrää.

Katso rullaverhon asennusvideo