Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Sälekaihtimet

Opas: Sälekaihtimet

Sälekaihtimet sopivat hyvin, mikäli haluat sekä aurinko- että näkösuojaa. Sälekaihtimet on helppo puhdistaa ja ne sopivat erityisen hyvin keittiöön, kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen.

Sälekaihtimien edut
Sälekaihtimet on helppo asentaa kattoon tai seinälle. Sen lisäksi voit asentaa ne myös ikkunasyvennyksen karmiin, riippuen karmista ja ikkunatyypistä. Mikäli ikkunasi avautuu sisäänpäin, on sälekaihtimet hyvä asentaa ikkunakarmin ulkopuolelle. Mikäli ikkunan ilmanvaihtoventtiilit tulevat sälekaihtimien tielle, voit asentaa kaihtimet pienien puupalikoiden päälle, jolloin väliin jää riittävästi tilaa ilman vaihdolle.

Sälekaihtimet on helppo pitää puhtaana ja ne sopivatkin erityisen hyvin kosteisiin tiloihin ja keittiöön.

Alumiinisälekaihtimet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät kosteutta ja ovat siten pitkäikäiset. Sälekaihtimia saat monessa eri värissä, jopa metalliväreissä. Sälekaihtimien klassinen ulkomuoto sopii aina ja tarjoaa hyvän suojan valolta.

Lyhennä haluamaasi leveyteen
Voit lyhentää sälekaihtimet haluamaasi leveyteen. Pituuden voit säätää sopivalle korkeudelle. Käytä säleiden leveyden kaventamiseen siihen tarkoitettuja sälekaihdinsaksia. Kaihtimen alumiininen ylä- ja alalista tulee lyhentää metallisahalla. Voit kätevästi lyhentää sälekaihtimen pituutta ottamalla kaihtimesta pois yksittäisiä säleitä.