Vekkikaihtimet

Opas: Vekkikaihtimet

Vekkikaihtimet ovat moderni ja joustava vaihtoehto perinteisille sälekaihtimille. Voit valita vekkikaihtimet toimintojen ja tarpeesi mukaan. Vekkikaihtimet voidaan vetää kasaan niin, että ulos on helppo nähdä. Sen voi vetää myös auki niin, että juuri haluamasi osa ikkunasta peittyy – keskeltä, ylhäältä tai alhaalta.


Vekkikaihtimet on helppo asentaa ja ne vievät vähän tilaa. Valitse tarpeesi mukaan valoa suodattavat tai pimentämät vekkikaihtimet. Pimentävät kaksinkertaiset vekkikaihtimet ovat samalla ääntä vaimentavat ja energiaa säästävät.

Kaksinkertaisen vekkikaihtimen kangasten välissä oleva ilma toimii talvisin eristeenä kylmyyttä ja kesäisin lämpöä vastaan. Näissä kaihtimissa ei ole näkyviä reikiä tai naruja, jonka vuoksi ne ovat 100 % pimentävät. Löydät vekkikaihtimet leveydessä 40-160 cm, pituus on jopa 210 cm. Vekkikaihtimet sopivat myös kuistin ja parvekkeen oviin.

Vekkikaihdinmallit

Lapsiturvallisuus

Lapsiturvallisuus on meille tärkeää. Kaihtimemme täyttävät eurooppalaisen standardin EN12130. Standardin tarkoituksena on vahinkotilanteiden ennaltaehkäisy. Tuotteistamme puuttuvat myös narut, mikä lisää lapsiturvallisuutta.

Lue tästä lisää lapsiturvallisuudesta.