Näin pidät pyyhkeesi pehmeänä

Oletko kyllästynyt siihen, että pyyhkeet ovat karheita ja epämukavia käyttää pesun jälkeen? Näin voi käydä, jos pyyhkeitä ei ole pesty ja kuivattu oikealla tavalla. Tiesitkö, että sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää huuhteluainetta saadaksesi pyyhkeistäsi taas pehmeitä? Tässä on muutamia yksinkertaisia vinkkejä, joita voit noudattaa saadaksesi pyyhkeesi taas ihanan pehmeäksi!

3 helppoa vinkkiä pehmeisiin pyyhkeisiin ilman huuhteluainetta

1. Pese pyyhkeet oikealla pesuaineella. Käytä mietoa pesuainetta, joka ei jätä pesuainejäämiä, joka voi tehdä pyyhkeistäsi karheita ja jäykkiä. Varo myös pesuaineen liika-annostelua, jotta pesuohjelma saa pestyä kaiken pesuaineen pois pyyhkeistä.

2. Jotta pyyhkeen pehmeys ja ilmavuus säilyisivät, suosittelemme pyyhkeiden kuivaamista kuivausrummussa. Kuivausrummun lämpö ja liike auttavat pehmentämään kankaan jäykkyyttä ja tekevät siten pyyhkeestä pehmeämmän! Vinkki: lisää myös kuivauspallot rumpuun pyyhkeiden kanssa, sillä ne edesauttavat pyyhkeiden pehmenemistä.

3. Taita pyyhkeet siististi mahdollisimman pian pesun ja kuivauksen jälkeen. Näin vältät kankaan rypistymisen, joka voi tehdä pyyhkeistä jäykkiä.