Celia

Celia – tyylikkäät muhkeat pyyhkeet moneen tyyliin

Pyyhesarja Celia on valmistettu 100 % pehmeästä ja ihanasta puuvillafroteesta. Pyyhkeet ovat pitkäikäisiä ja ne on valmistettu Air Rich -teknologialla, jonka ansiosta ne ovat erityisen pehmeitä. Pyyhkeen klassinen ulkonäkö sopii hyvin kaikille kylpyhuonetyyleille. Celia-pyyhesarja edistää kestävää puuvillantuotantoja ja sillä on BCI-sertifikaatti. Löydät sarjasta niin vieras-, käsi- ja kylpypyyhkeitä kuin myös suurempia kylpylakanoita.

7 nopeaa vinkkiä, jonka avulla pyyhkeesi pysyvät hyvinä pitkään

1. Pese uudet pyyhkeet aina ennen ensimmäistä käyttökertaa. Näin ne saavat paremman imukyvyn.
2. Vedä pyyhkeen kulmista pesun jälkeen. Liike vapauttaa pesunaikana kiinnipainuneita froteelankalenkkejä ja tekee pyyhkeestä taas ilmavamman.
3. Pese pyyhkeet 60 asteessa.
4. Käytä pesuainetta kohtuudella. Pesuaineen yliannostelu johtaa helposti siihen, ettei pesukoneesi pysty huuhtelemaan pyyhkeitä puhtaaksi pesuaineesta.
5. Vältä huuhteluaineen käyttöä, kun peset pyyhkeitä. Huuhteluaineen käyttö heikentää pyyhkeen imukykyä, vaikka se tekeekin niistä ihanan pehmeitä.
6. Kuivaa pyyhkeesi kuivausrummussa, jos haluat pyyhkeistäsi erittäin pehmeitä ja ilmavia. Mikäli olet mieltynyt karheampiin pyyhkeisiin, suosittelemme kuivaamaan pyyhkeet ripustamalla.
7. Huomioi, että pyyhe voi kulua ja menettää väriä nopeammin, jos käytät rumpukuivausta.