Hotel Selection

Hotel Selection – ylelliset erittäin muhkeat pyyhkeet kylpyhuoneeseesi!

Hotel Selection -sarjasta löydät ylellisimpiä pyyhkietämme useassa eri koossa, jotka ovat erityisen pehmeitä ja muhkeita. Ne on valmistettu kammatusta puuvillasta, joka antaa pyyhkeille erityisen pehmeän ja ilmavan rakenteen. Hotel Selection -pyyhkeet on BCI-merkityjä, joka tarkoittaa, että tuotteilla tuetaan vastuullisesti viljeltyä puuvillaa. Jotta ihanat pyyhkeesi säilyisivät hyvänä pitkään, on tärkeää, että huollat niitä oikein. Mitä paremmin huolehdit niistä, sen pidempään ne pysyvät hyvänä.

7 nopeaa vinkkiä, jonka avulla pyyhkeesi pysyvät hyvinä pitkään

1. Pese uudet pyyhkeet aina ennen ensimmäistä käyttökertaa. Näin ne saavat paremman imukyvyn.
2. Vedä pyyhkeen kulmista pesun jälkeen. Liike vapauttaa pesunaikana kiinnipainuneita froteelankalenkkejä ja tekee pyyhkeestä taas ilmavamman.
3. Pese pyyhkeet 60 asteessa.
4. Käytä pesuainetta kohtuudella. Pesuaineen yliannostelu johtaa helposti siihen, ettei pesukoneesi pysty huuhtelemaan pyyhkeitä puhtaaksi pesuaineesta.
5. Vältä huuhteluaineen käyttöä, kun peset pyyhkeitä. Huuhteluaineen käyttö heikentää pyyhkeen imukykyä, vaikka se tekeekin niistä ihanan pehmeitä.
6. Kuivaa pyyhkeesi kuivausrummussa, jos haluat pyyhkeistäsi erittäin pehmeitä ja ilmavia. Mikäli olet mieltynyt karheampiin pyyhkeisiin, suosittelemme kuivaamaan pyyhkeet ripustamalla.
7. Huomioi, että pyyhe voi kulua ja menettää väriä nopeammin, jos käytät rumpukuivausta.