Leon

Leon – peruspyyhkeitä edullisesti

Leon-pyyhkeet ovat laadukkaita, hieman ohuempia peruspyyhkeitä, jonka ansiosta ne kuivuvat nopeasti ja menevät pieneen tilaan. Siten ne ovat oiva valinta vaikka salille tai matkoille. Sarjasta löydät kaiken pesulapuista kylpylakanoihin, jotka voidaan helposti ripustaa ripustuslenkin avulla pyyhkeen sivulta tai yläreunasta. Pyyhesarja Leon edistää kestävää puuvillantuotantoja ja sillä on BCI-sertifikaatti.

7 nopeaa vinkkiä, jonka avulla pyyhkeesi pysyvät hyvinä pitkään

1. Pese uudet pyyhkeet aina ennen ensimmäistä käyttökertaa. Näin ne saavat paremman imukyvyn.
2. Vedä pyyhkeen kulmista pesun jälkeen. Liike vapauttaa pesunaikana kiinnipainuneita froteelankalenkkejä ja tekee pyyhkeestä taas ilmavamman.
3. Pese pyyhkeet 60 asteessa.
4. Käytä pesuainetta kohtuudella. Pesuaineen yliannostelu johtaa helposti siihen, ettei pesukoneesi pysty huuhtelemaan pyyhkeitä puhtaaksi pesuaineesta.
5. Vältä huuhteluaineen käyttöä, kun peset pyyhkeitä. Huuhteluaineen käyttö heikentää pyyhkeen imukykyä, vaikka se tekeekin niistä ihanan pehmeitä.
6. Kuivaa pyyhkeesi kuivausrummussa, jos haluat pyyhkeistäsi erittäin pehmeitä ja ilmavia. Mikäli olet mieltynyt karheampiin pyyhkeisiin, suosittelemme kuivaamaan pyyhkeet ripustamalla.
7. Huomioi, että pyyhe voi kulua ja menettää väriä nopeammin, jos käytät rumpukuivausta.