Ruukut ja ulkoruukut

Kesäkukkien, pensaiden ja pienten puiden ruukut ja istutusastiat voivat olla näyttävä sisustuselementti terassi-, parveke- ja pihasisustuksessasi. Valikoimassamme on suuria ja pieniä ulkoruukkuja eri materiaalista, joten löydät varmasti etsimäsi.
Sommittele ryhmiä kauniista ulkoruukuista

Suuria ja pieniä ruukkuja kesäpihoille

Vihreät kasvit ja kukat tuovat parvekkeelle, terassille, puutarhaan sekä sisäänkäyntiin näyttävyyttä. Suosittelemme valitsemaan ulkoruukkuja, jotka kestävät Suomen kesän kaikkia sääolosuhteita ja jotka ovat sopusuhtaisia suhteessa istuttamiesi kasvien korkeuteen.

Valkoinen Vita ruukku on yhteensopiva valkoisen Vital-tuolin kanssa

Luo sommitelmia eri kokoisilla ruukuilla

Yhdistele vapaasti erilaisia ulkoruukkuja keskenään - suuria ja pieniä sekä eri värejä ja muotoja. Näin saat luotua mielenkiintoisia sommitelmia. Vita-sarjan ruukut on valmistettu mattapintaisesta polypropeenimuovista, jossa on UV-pinnoite, joka vähentää auringossa haalistumista. Suurinta ruukkua voi käyttää myös jakkarana tai sivupöytänä, kun käännät sen ylösalaisin!

Käytä ulkoruukkuja sisällä kesäkauden ulkopuolella

Kesän jälkeen voit ottaa ulkoruukut sisäkäyttöön olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai käytävään, jossa ne elävöittävät sisustustasi kasveilla myös syksyllä. Huomioi, että tyhjennysrei'illä varustettujen ruukkujen alle kannattaa asettaa aluslautanen, jotta lattialle ei pääse valumaan vettä. Vita-kukkaruukkuja voit käyttää sisällä myös ylösalaisin käännettyinä tyylikkäinä sivupöytinä!

Keraamiset ulkoruukut tuovat rouheaa ja rustiikkista ilmettä

Käytä koreja kasveille

Jos haluat rustiikkisen ja rennon tunnelman parvekkeelle tai terassille, voit hyvin käyttää myös koreja ruukkuina kasveillesi. On olemassa koreja, jotka on suunniteltu kestämään vettä ja kosteutta paremmin kuin toiset, ja ne soveltuvat siten paremmin ulkokäyttöön. Valitse kasveille koreja, joiden sisällä on valmiiksi suojaava muoviosa. Jos ihastut koriin, jossa ei ole suojaavaa muovia, ota kasvi pois kastelun ajaksi tai löydä sopiva muoviastia suojaamaan koria ja lattiaa kosteudelta. Jos käytät luonnonmateriaaleista punottuja koreja ulkona, kannattaa ne pitää suojassa sateelta, jotta kori pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään.

Trendikkään nyöristä punotut ruukut toimivat katseenvangitsijoina kiehtovalla muotokielellään
Yhdistele keskeenään sinisiä ja beigejä ulkoruukkuja, jos sisustuksesi on merellinen