Sisusta ulkotilat viihtyisiksi keitaiksi

Mikä onkaan ihanampaa kuin viettää aikaa kesällä omalla pihalla, terassilla tai parvekkeella? Sisusta ulkotilat viihtyisiksi istuintyynyillä, pehmeillä torkkupeitoilla, ulkomatoilla ja punotuilla koreilla. Älä unohda tunnelmaa luovia lyhtyjä! Katso alta vinkkejä sisustukseen ja nauti ihanista kesäpäivistä ja maagisista illoista ulkona!

Ihaniin kesäpäiviin
Sisusta ulkotilat viihtyisiksi tekstiileillä. Kesän väreihin kuuluvat meren kauniit siniset sävyt, raidat ja raikas valkoinen. Ne näkyvät niin matoissa, tyynyissä kuin lyhdyissä. Alta löydät muutaman kesän kestosuosikin. Vinkkejä ja inspiraatiota kauniisiin ulkotiloihin!

Kauniit ulkomatot pehmentävät tilaa
Pehmennä ulkotiloja kauniilla matoilla. Valitse haluamaasi tunnelmaan sopiva muovi- tai juuttimatto tyylikkäästi yksivärisenä tai kauniilla kuviolla. Sijoita mattoja pöydän ja istuinryhmän alle tai yhdistele eri kokoisia mattoja keskenään. Vain luovuus on rajana!

Illan hämärtyessä
Nauti hämäristä kesäilloista ja -öistä ulkona. Kietoudu ihanaan huopaan ja tunne illan viileä tuulahdus. Sisusta ulkotilat viihtyisiksi myös ihanilla muhkeilla eri kokoisilla istuintyynyillä. Sinisen eri sävyt luovat kauniin kokonaisuuden ja lyhdyt luovat iltaan hämyisän tunnelman. Asettele niitä lattialle, pöydille tai ripusta kattoon. Tunnelmalliselle ulkovalaistukselle löytyy aina tilaa! Omaan viihtyisään kesäkeitaaseen on ihana rauhoittua kirjan tai kesäherkkujen kera. On vihdoin aika nauttia kesästä!