Happy Spirit - kesän boheemi ja leikkisä sisustustrendi

Happy Spirit - kesän boheemi ja leikkisä sisustustrendi

Kesän ensimmäinen sisustustrendi on maalaismainen mutta yksinkertainen. Sen ilme on kevyt ja moderni, mutta kukat ja värilliset yksityiskohdat lisäävät mielenkiintoa ja maanläheisyyttä. Tyyli on saanut inspiraatiota Marrakechista ja elämästä siellä sijaitsevista boheemisti ja hieman leikkisästi sisustetuista riadeista.
Vaalea ja rustiikkinen kattaus maalaismaisemassa

Käsityötä ja luonnonmateriaaleja

Tässä tyylissä sijaa saavat käsintehdyt tuotteet ja luonnonmateriaalit ovat itsestäänselvyys. Tyyli korostaa kaikkea kiillottamatonta ja ainutlaatuista, kuten hieman epätasaisia keraamisia maljakoita tai maalaismaisia käsin kudottuja olkikoreja.

Kukka- ja ruutukuviot näkyvät koristetyynyissä

  Raitoja, ruutuja ja kauniita kukkakirjailuja

  Kuviot ovat pääasiassa raitoja ja ruutuja, mutta niistä löytyy myös kauniita kirjailtuja kukkia. Luo kontrastia erilaisilla tekstiilirakenteilla koristetyynyissä, verhoissa, pöytäliinoissa ja torkkupeitoissa.

  Vital-tuolin uusi trendiväri on kaunis viininpunainen

   Luonnosta löytyvät virheän eri sävyt ovat nyt trendikkäitä ja nykyaikaisia. Vihreät yhdessä luonnonvalkoisen sekä punaisen ja viininpunaisen kanssa tekevät väripaletista uudenlaisen ja mielenkiintoisen. Suositut helppohoitoiset puutarhatuolit ovat palanneet valikoimaan kauden upeissa uusissa väreissä! Mikä on sinun suosikkisi?

   Kreppipuuvillasta valmistetut pussilakanat ovat kesän ehdoton hitti

   Makuuhuoneen upea kesäpetaus

   Kankaiden tulee kesällä tuntua pehmeiltä ihoa vasten ja mielellään olla valmistettu hengittävistä luonnonmateriaaleista, kuten puuvillasta ja pellavasta. Vaihda makuhuoneeseen trendin mukaiset vuodevaatteet kukkakuvioissa tai yksinkertaisissa raidoissa ja ruuduissa. Pussilakanat kreppipuuvillasta ovat ehdoton suosikki lämpimiin kesäöihin! Ne ovat viileät, hengittävät ja niissä on ihana nukkua. Kesän uutuuskreppipuuvillat löydät useassa eri värissä ja kuviossa.

   Nauti kesän kauniista pussilakanasettien kuoseista

   Kauniit yksityiskohdat

   Sisusta tässä trendissä materiaaleilla, kuten juutilla, keramiikalla ja puulla. Lisää somisteiksi punottuja koreja ja suuria ruukkuja, ne sopivat täydellisesti tunnelmaan! Rustiikkinen muotoilu ruukuissa ja maljakoissa vahvistaa trendin ainutlaatuista ja luonnollista luonnetta. Kesällä on ihana tuntea olevansa yhtä luonnon kanssa!

   Somista näyttävä istuinryhmä, jossa on mukava rentoutua kuumina kesäpäivinä