Äitienpäivä

Äitienpäivä

Sunnuntaina 12. toukokuuta on äitienpäivä ja olemme koonneet sinulle ihania lahjavinkkejä, jotka varmasti ihastuttavat saajaansa! 🌸 Äitienpäivä sai alkunsa Yhdysvalloissa, ja sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1908. Suomessa äitienpäivää vietetään aina toukokuun toisena sunnuntaina. Äitienpäivä on loistava tilaisuus antaa äidille ylimääräistä huomiota. Tiedämme, että äidit arvostavat ihanaa halausta, mukavaa korttia tai hieman ylimääräistä huomiota. Jos etsit vinkkejä kivaan äitienpäivälahjaan maailman parhaalle äidille, löydät ne täältä.
Lahjavinkkejä hemmotteluun

Hemmottele äitiä ihanilla kylpytuotteilla

Anna lahjaksi äidille ihania wellness-tuotteita AVA-hyvinvointisarjasta, joissa on mieltä hiveleviä tuoksuja. Mikä olisikaan parempaa, kuin hemmotella pienellä lisäylellisyydellä arjessa? AVA-sarjasta löydät herkullisia käsi- ja suihkusaippuoita, shampoita ja hoitoaineita. Voit valita oman suosikkisi neljän eri tuoksuyhdistelmän väliltä: Lavendel Geranium, Lemongrass Breeze, Tangerine Patchouli sekä Cedarwood Neroli. Tuotteet on valmistettu ravitsevista ainesosista, kuten niasiiniamidista ja kasviuutteista.

Anna äidille lahjaksi ihana koti-spa-hetki

Herkulliset lahjat

Öljyt, mausteet ja muut herkut ovat aina täydellinen lahja. Yhdistä ne koristeellisiin ja hyödyllisiin keittiövälineisiin - kaikki rakastavat niitä.

Hemmottele äitiäsi äitienpäivänä ja kokkaa hänelle herkullinen ateria! Voimme suositella Gourmet Selectionin herkullisista uutuuksista pastakastikkeita ja pastaa - tarjoile herkullinen italialaisvaikutteinen illallinen.

Keitä äidille kuppi kuumaa ja tarjoille hänen suosikkiherkkujaan

Pehmeät lahjat

Mitä jos antaisit äidille uuden pussilakanasetin - tai ihanan pehmeän torkkupeiton? Jos haluat hemmotella äitiä - mikset valitsisi pehmeintä pussilakanasettiämme Eden stonewashed! Pehmeä torkkupeitto on ihana lisä olo- tai makuuhuoneeseen.

Pehmeä paketti voi sisältää vaikka ihanat satiinipuuvillapussilakanat

Kauniita ja käytännöllisiä somisteita

Valitse äidille lahjaksi kaunis tuoksykynttilä, ihanat tuoksukivet, käytännöllinen korurasia tai toilettilaukku. Valikoimastamme löydät myös ihanat hiussomisteet kuten hiusklipsit ja -lenkit.

Lahjavinkkejä äitienpäivään, tuoksukynttilöitä, kosmetiikkalaukkuja ja korurasioita