Sisusta koristetyynyillä!

Koristetyynyt sisustuksen yksityiskohtina

Koristetyynyt ja tyynynpäälliset ovat maailman helpoin tapa uudistaa huonetta. Vaihtele usein tai mukaile trendejä ja sesonkeja!

Tyynyjä tehosteväreissä

Mikäli sinulla on yksivärinen tai neutraali sohva, voit valita voimakkaan värisiä sisustustyynyjä ja tyynynpäällisiä. Koristetyynyistä tulee ihania katseenvangitsijoita ja ne antavat koko huoneelle persoonallista ilmettä. Valitse sesongin trendivärejä tai panosta lempiväriisi!

Kaiken kokoisia koristetyynyjä

Tyynyjesi ei tarvitse olla samaa kokoa, mieluummin päinvastoin! Ripottele erikokoisia koristetyynyjä antamaan elävämpää tunnelmaa. Tiedät kai, ettei tyynyjä voi olla koskaan liikaa?

Tyynynpäällisiä joka sesonkiin

Tyynynpäällisiä on erittäin helppo vaihtaa. Joten älä tyydy yksiin ja samoihin tyynyihin – vaihda päällisiä mielialan tai sesongin mukaan. Tai vain koska voit. Tyynyt voivat tietenkin olla samat, vaihdat vain päällisen. Keväällä on mukavaa, jos tyynynpäälliset ovat vaaleita ja raikkaita. Syksyllä valitaan lämpimiä ja maanläheisiä sävyjä tyynyihin, talvella satsataan joulutunnelmaan tai rapeisiin tyyleihin.

Stailaa sohvaa uusilla tyynynpäällisillä

Vanha ja tylsä nojatuoli tai sohva voi uudistua ihanien koristetyynyjen ja tyynynpäällisten avulla. Älä pihistele, anna tyynyjen levittäytyä koko sohvalle! Mitä enemmän, sitä hienompaa. Tapanamme on sanoa, että tyynyille on aina tilaa.

Istu suurilla koristetyynyillä

Suuret tyynyt, joissa on hiukan karkeammat tyynynpäälliset, voi asettaa suoraan lattialle. Se lisää kodin mukavuutta heti ja lisää istumapaikkoja. Sitä paitsi lapset rakastavat leikkiä tyynyillä, mikäli saavat luvan. Tyynyt voivat muuntua laivoiksi, hevosiksi tai avaruusolioiksi.

Tyynynpäällisiä eri materiaaleista

Sinun ei tietenkään tarvitse valita tyynynpäällisiä vain yhdestä materiaalista. Sekoita vapaasti klassista puuvillaa, ylellistä viskoosisamettia, pehmeää fleeceä tai miksipä ei yllättävää keinoturkista.

Yhdistele kuvioituja tyynynpäällisiä

Löydät meiltä monilla kuvioilla koristeltuja tyynynpäällisiä – kukallisia, ruudullisia, raidallisia ja paljon muita! Ja tiedätkö mikä niissä on parasta? Sinun ei tarvitse pysytellä yhdessä kuviossa tyynyjä valitessasi. Irroittele ja valitse tyynynpäällisiä, jotka yhdessä muodostavat ihanan kuvioloiston.