Sisusta matoilla

Sisusta matoilla

Oikea matto oikeaan huoneeseen. Matot tuovat huoneeseen lämpöä ja harmoniaa samalla kun ne pehmentävät ääniä. Mattoja on paljon erilaisia ja maton valinta riippuu siitä mihin se sijoitetaan. Hemtexin verkkosivuilta löydät villaisia, juuttisia, puuvillaisia ja kierrätettyjä mattoja. Meiltä löydät myös muovimattoja ja räsymattoja, tietenkin kaikissa maailman väreissä ja kuvioilla. Mikä matto pääsee koristamaan sinun lattiaasi?

Hemtex.fi sivun valikoimassa on villamattoja, juuttimattoja, puuvillamattoja, muovimattoja ja mattoja kierrätetystä denimistä. Mikä matto saa piristää sinun lattiaasi?

Oikea matto oikeaan huoneeseen

Keittiöön sopii parhaiten helposti pestävä matto. Eteisen maton on kestettävä kulutusta ja ulos levitetään muovimatto. Makuuhuoneessa voi olla yksivärinen ja pehmeä matto luomassa rauhaa ja harmoniaa. Villamatto sängyn vieressä tekee aamuisesta sängystä nousemisesta mukavampaa. Ja kukapa ei olisi uneksinut kotoisasta ryijymatosta sohvapöydän alla?

Tilanjakaja

Suurilla matoilla voi luoda eri tiloja huoneen sisällä. Samalla kun suuret matot luovat kotoisaa tunnelmaa. Juuttimatto kestää kulutusta ja sopii hyvin olohuoneeseen, jossa käydään usein. Ovimatto antaa mukavan ensivaikutelman eteisessä ja lastenhuoneen leikkisä matto pehmentää ja tuo väriä.

Matto paikallaan

Matot saattavat joskus liikkua paikoiltaan. Erityisesti ohuemmat matot. Jotta matto pysyisi paikallaan, kannattaa sen alle laittaa liukueste. Hemtexin liukuestematon voi helposti leikata halutun kokoiseksi ja muotoiseksi.