Hemtex x Camilla Pihl

Hemtex x Camilla Pihl

"Kotimme sisustus kertoo jotain meistä. Atelier tarkoittaa taitelijan työhuonetta ja siinä huoneessa minun on ollut mahdollisuus luoda Atelier-mallisto Hemtexille. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu niistä laatumateriaaleista ja väreistä, joista itse pidän ja joita kotiini haluan. Toivottavasti sinäkin pidät niistä!" – Camilla

Atelier – eksklusiivinen designyhteistyö

Laadukas sisustustuotteiden mallisto, jolla voit sisustaa kotisi tyylikkäin värein ja kuosein. Tutustu Atelier-malliston tuotteisiin, jossa kohtaavat Hemtexin pitkä kokemus tekstiili- ja sisustussuunnittelusta ja Camilla Pihlin puhdas, klassinen tyyli.

Mallistosta löydät tuotteita, joiden ilmeestä huokuu laatu: orgaaniset muodot ja luonnonmateriaalit kohtaavat tiukat linjat ja graafiset kuviot täydellisessä tasapainossa. Löydä suosikkisi eksklusiivisten pussilakanasettien, tyynynpäällisten, pyyhkeiden ja kattaustekstiilien joukosta, jotka tuovat kotiisi todellista piristystä yhdessä orgaanisten ruukkujen ja mattojen kanssa.

Laatu ja eksklusiivisuus ovat olleet keskiössä Atelier-malliston kehittämisen jokaisessa vaiheessa. Löydät siitä tekstiilejä, jotka on värjätty ennen kutomista, jotta ne olisivat erityisen kestäviä ja pitkäikäisiä. Pellavatuotteet on valmistettu eurooppalaisesta pellavakuidusta ja niillä on siten eksklusiiviset ominaisuudet. Puuvillasatiini on kivipestyä ja on siten erityisen pehmeää. Löydät mallistosta myös paljon käsintehtyjä yksityiskohtia.

Näin syntyi valikoima ylellisiä tuotteita, jotka antavat kodillesi ajattoman tunnelman. Nauti sisustamisesta Atelier Camilla Pihl -malliston tuotteilla, ja luo kodin joka huoneeseen näyttävä, mutta rento tunnelma.

Katso koko Atelier-mallisto

  

MALLISTOON