Vaalea ja harmooninen syksy - Blonde Nature

Tämä valikoiva, yksinkertainen ja tyylipuhdas syystyyli tuo kotiin rentouttavan, valoisan ja ajattoman tunnelman.

Rennosti olohuoneessa

Tasapaino, rauha, luonnonvalo, mukavuus ja käytännöllisuus kuvaavat syystrendiä Blonde Nature. Tämä valoisa syystrendi modernilla twistillä on saanut inspiraationsa heleistä puuterisävyistä ja pyöreistä muodoista. Tyylin tekstiilit ovat pääsääntöisesti yksisävyisiä muutamia graafisia kuvioita ja kukkakuoseja lukuun ottamatta. Sävymaailma säilyy silti kaikessa hyvin harmoonisena ja vaalean lempeänä.

Tekstuurit ja materiaalit

Pidä yleisilme vaaleana ja valitse maalattuja mattapintaisia pintoja. Maksimoi valon sisääntulo ikkunoista käyttämällä kevyitä ohuita verhoja, joiden läpi valo pääsee tulvimaan sisälle tilaan. Käyttämällä vaaleaa puuta tuot lämpöä sisustukseesi. Kuivatut luonnonkukat muistuttavat menneestä kesästä ja sopivat siten täydellisesti somisteeksi alkusyksyn sisustukseen.

Herkkä kattaus

Valitse kattauksen tekstiileihin tyylin mukaisesti sävy sävyyn olevia vaaleita värejä ja kuoseja ja käytä kaikissa tekstiileissä myös samaa materiaalia. Pidä myös posliinin, maljakoiden ja kukkien sävy heleän vaaleana. Laseissa voit käyttää nostalgisia kristallikuvioita, sillä ne sopivat täydellisesti tähän herkkään vaaleaan sisustustyyliin.

Somisteeksi sopivat läpinäkyvä lasi ja maalattu keramiikka. Pidä tekstiilit yksisävyisinä tai valitse sekaan lisäksi muutama moderni graafinen kuvio tai yksinkertainen kukkakuvio.

Mukavuutta makuuhuoneeseen

Petaa makuuhuoneessa ihanalla romanttisella kukkakuviolla ja valitse vuodevaatteiden materiaaliksi ylellinen satiinipuuvilla tai laadukas peruspuuvilla. Panosta kaikessa mukavuuteen, sillä tämä tyyli korostaa rentoa, ajatonta ja harmonista tunnelmaa.