Harmoninen sisustustrendi Care

Syyskausi lähestyy kovaa vauhtia, ja odotamme innolla oman kodin sisustamista syyskauteen. Syyskauden toiselle sisustustyylille olemme anteen nimeksi Care, sillä noudattaa klassista tyylisuuntaa, jonka tuotteet sopivat yhtä hyvin moderniin kotiin kuin kotoisaan mökkiin. Tähän tyyliin on otettu paljon inspiraatiota perinteisestä käsityötaidosta – kaunista muotoilua, jonka juuret löytyvät Intiasta!

  Trendin materiaalit ja struktuurit

  Tämän tyylisuunnan olohuoneesta löydät paljon luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa, villaa ja muita luonnontekstiilejä, joiden kankaissa on struktuuria. Tyynyjen, torkkupeittojen ja mattojen osalta tuftatut tekstiilit ovat juuri nyt hyvin trendikkäitä. Tuftaus on vaihtoehto kudonnalle, kun kankaisiin halutaan luoda kuvioita. Tuftattu kangas erottuu pohjamateriaalista, ja se voi olla sekä pitkä- että lyhytkuituinen. Tämä luo kontrasteja ja tekee jokaisesta tuotteesta ainutlaatuisen. Täydellinen tunne tähän syksyyn!

   Yksinkertaisen näyttävä kattaus

   Kata pöytä nyt luonnonvärisillä pellava- ja puuvillapöytäliinoilla. Lisää tabletit tai kaitaliina, jonka kuvio tai väri sopii muuhun kattaukseesi, ne tuovat lisää yksityiskohtia ja mielenkiintoa. Käytä katseenvangitsijana maljakkoa, jossa on tuoreita tai kuivattuja kukkia! Tämän syksyisen tyylin värisävyt ovat beige ja musta, ja yhdessä näe luovatkin paljon kontrastia. Sekoita väreihin vielä ripaus luonnonvalkoista ja vaaleanpunaista korostusväriksi.

    Kutsuva syysmakuuhuone

    Care-tyylin kauniiseen syyspetaukseen sopivat pussilakanat, jotka ovat joko yksivärisiä tai pienkuvioisia sävy sävyssä. Puuvilla ja pellava ovat ensisijaisia materiaaleja tähän sisustustyyliin. Jos puuvillasatiini on suosikkisi, suosittelemme kokeilemaan ylellistä egyptinpuuvillaa, joka tuo ripauksen luksusta petaukseesi.

    Pehmeä ja lämmin puuvillaflanelli on myös oiva valinta syyskauteen, kun siirrymme kohti kylmempää vuodenaikaa. Löydät flanellipussilakanoidemme valikoimasta monia värejä ja kuoseja, joten petaukseesi löytyy varmasti jotain täydellistä ja vieläpä edulliseen hintaan!

      Kauniit koriste-esineet viimeistelevät tyylin

      Tämän sisustustrendin koriste-esineet ovat olkea ja vaaleaa puuta. Keraamiset veistokset sopivat myös hyvin tyyliin. Sommittele koriste-esineitä kauniiksi ryhmiksi, jotka tuovat kotiin ihanaa harmoniaa ja tasapainoa.

       Katso koko mallisto