Elegant Christmas

Elegant Christmas

Inspiroidu ihanasta elegantista joulutyylistä, jossa sijaa saavat ylelliset materiaalit kuten sametti ja velour. Tämän tyylin väriskaala ulottuu viininpunaisesta roosaan sekä metsänvihreästä aina mintunvihreään asti. Tyyli on helppo tuoda osaksi muuta sisustusta ja se sopiikin hyvin niin moderniin kuin perinteiseen kotiin.

 

Luo tyyli

Koristetyyny tummanvihreä
Koristetyyny tummanvihreä

Mali velour

Koristetyyny tummanvihreä

29,95 €

Sisusta olohuone kauniilla painavilla viininpunaisilla tai roosan värisillä samettiverhoilla. Sommittele sohvalle tyyliin sopivat koristetyynyt, joissa on kukkakuvioita sekä kankaana samettia. Viimeistele ihanalla torkkupeitolla, johon on mukava kääriytyä pimeinä kylminä talvi-iltoina.

Katso koko mallisto

Kutsu ystävät juhliin!

Mikään ei ole sen juhlavampaa kuin kulta ja glitteri! Kata näyttävästi kukkakuvioilla ja kultaisilla yksityiskohdilla. Valitse upeat kierrekynttilät suosikkivärissäsi ja niihin sopiva pöytäliina.

Käytä apuna kätevää sivupöytää, johon on helppo asetella juotavaa, naposteltavaa ja muuta herkkua. Korista pöytä näyttävällä suurella kukkakimpulla ja kynttilöillä.

Katso koko mallisto

Haluatko luoda elegantin, mutta enemmän perinteikkäämmän kattauksen? Valitse silloin vihreä damastipöytäliina ja siihen sopivat servetit. Yhdistä vihreä vaivattomasti valkoisen ja hopean kanssa. Korosta perinteikkyyttä kattauksessa käyttämällä kristallia ja perittyjä posliinilautasia.

Hotellitunnelmaa makuuhuoneeseen

Luo joulutunnelmaa myös makuuhuoneeseen viininpunaisella ja roosan sävyillä sekä ihanalla puuvillasatiinilla. Runsauden luomiseksi yhdistä kukkakuvioita yksiväristen tuotteiden kanssa. Suurilla hotellityynyillä luot muhkean sängynpäädyn, johon nojaamalla on ihana lukea joululahjaksi saatua uutta kirjaa. Viimeistele petaus kauniilla päiväpeitolla ja huoneen yleisilme joulukranssilla tai paperitähdellä.

Katso koko mallisto

Tutustu muihin joulutyyleihin