Those Magical Moments - elegantti joulutrendi

Those Magical Moments - elegantti joulutrendi

Inspiroidu ihanasta elegantista joulutyylistä, jossa sijaa saavat ylelliset materiaalit kuten sametti ja velour. Tämän tyylin väriskaala ulottuu viininpunaisesta roosaan sekä metsänvihreästä aina mintunvihreään asti. Tyyli on helppo tuoda osaksi muuta sisustusta ja se sopiikin hyvin niin moderniin kuin perinteiseen kotiin.

 

Kutsu ystävät juhliin!

Mikään ei ole sen juhlavampaa kuin kulta ja glitteri! Kata näyttävästi kukkakuvioilla ja kultaisilla yksityiskohdilla. Valitse upeat kierrekynttilät suosikkivärissäsi ja niihin sopiva pöytäliina.

Haluatko luoda elegantin, mutta enemmän perinteikkäämmän kattauksen? Valitse silloin kuviollinen jakardikudottu pöytäliina ja siihen sopivat servetit. Yhdistä kuviot vaivattomasti yksisävyisten servettien kanssa. Korosta perinteikkyyttä kattauksessa käyttämällä kristallia ja kauniita posliinilautasia.

Hotellitunnelmaa makuuhuoneeseen

Luo joulutunnelmaa myös makuuhuoneeseen viininpunaisella ja roosan sävyillä sekä ihanalla puuvillasatiinilla. Runsauden luomiseksi yhdistä kukkakuvioita yksiväristen tuotteiden kanssa. Suurilla hotellityynyillä luot muhkean sängynpäädyn, johon nojaamalla on ihana lukea joululahjaksi saatua uutta kirjaa. Viimeistele petaus kauniilla päiväpeitolla ja huoneen yleisilme joulukranssilla tai paperitähdellä.

Ylellinen joulupetaus

Sisusta olohuone kauniilla painavilla tymmanvihreillä tai viininpunaisilla samettiverhoilla. Sommittele sohvalle tyyliin sopivat koristetyynyt, joissa on kukkakuvioita sekä kankaana samettia. Viimeistele ihanalla torkkupeitolla, johon on mukava kääriytyä pimeinä kylminä talvi-iltoina. Villahuopamme ovat 100 % villaa, ja löydät ne monissa eri sävyissä.

Villahuovat lämmittävät talvikautena
Kauniit koristeet luovat joulutunnelmaa