Flourish - kesä luonnossa

Kesäkauden 2023 ensimmäinen sisustustrendi Flourish on tyyliltään maalaismainen, mutta samalla yksinkertaisen hillitty. Yleisilme on moderni, ja siinä on vivahteita kukista ja suloisia väriyksityiskohtia. Vietämme aikaa maalla rennossa, mukavassa tunnelmassa kukkaniittyjen ja puutarhojen keskellä.

Tyylin väriskaala on trendikäs ja ajanmukainen luonnon eri vihreissä sävyissä. Vihreät värit yhdistyvät tässä sisustustyylissä mustaan ja ihanaan liilaan, jotka tekevät trendistä kiinnostavan ja ajankohtaisen. Beige ja muut maanläheiset sävyt sopivat myös tähän luonnonläheiseen sisustustyyliin tuomaan sisustukseen mustan rinnalle mukavaa pehmeyttä.

Kesäinen kattaus

Kesällä on ihana syödä ulkona. Kata pöytä beigellä pellavakankaalla ja yhteensopivilla pellavalautasliinoilla. Somista keraamisilla maljakoilla ja luonnonkukilla – sekoita rohkeasti kukkia kaikissa väreissä! Hedelmät ja vihannekset ovat luonnon aarteita, joten käytä niitä myös kattauskoristeina. Laita ulkotuoleille tyylikkäät istuintyynyt ja lisää niiden kaveriksi huopia iltaa varten, niin oletkin valmis ihanaan kesäjuhlaan!

Makuuhuoneen kesä

Kankaiden tulee kesällä tuntua pehmeiltä ihoa vasten ja mielellään olla valmistettu hengittävistä luonnonmateriaaleista, kuten puuvillasta ja pellavasta. Vaihda makuhuoneeseen trendin mukaiset vuodevaatteet kukkakuvioissa tai yksinkertaisissa raidoissa ja ruuduissa. Pussilakanat kreppipuuvillasta ovat ehdoton suosikki lämpimiin kesäöihin! Ne ovat viileät, hengittävät ja niissä on ihana nukkua. Kesän uutuuskreppipuuvillat löydät useassa eri värissä ja kuviossa.

Kauniit yksityiskohdat

Sisusta tässä trendissä materiaaleilla, kuten juutilla, keramiikalla ja vaalealla puulla. Lisää somisteiksi punottuja koreja ja suuria ruukkuja, ne sopivat täydellisesti tunnelmaan! Rustiikkinen muotoilu ruukuissa ja maljakoissa vahvistaa trendin ainutlaatuista ja luonnollista luonnetta. Kesällä on ihana tuntea olevansa yhtä luonnon kanssa!