Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti
Pale Harmony - kuulas vaalea talvityyli

Pale Harmony - kuulas vaalea talvityyli

Uusi vuosi tuo tullessaan uudet trendit!

Odotatko innolla vuoden 2023 sisustustrendejä? Toivota talvikausi tervetulleeksi raikkaalla ja luonnollisella väripaletilla, joka korostaa ja ilmentää pohjoismaista elämäntyyliä. Aika, jossa elämme, heijastaa kaikkea ympärillämme – myös sisustustrendejä. Epävarmoina aikoina on erityisen tärkeää, että koti huokuu viihtyisyyttä ja turvallisuutta ja väreissä kannattaakin suosia pirteitä ja rohkaisevia sävyjä. Viihtyisyyden lisäämiseksi lisää pehmeitä torkkupeittoja ja koristetyynyjä sisustukseen, jotka luovat kotiin talvi-iltojen viihtyisän nurkkauksen.

Anna valon tulvia sisään olohuoneeseen nyt, kun se vihdoin taas ilahduttaa läsnäolollaan. Pellavaverhot ja pellavaa muistuttavat verhot sopivat täydellisesti talvikauden sisustukseen, sillä niiden rouhea maanläheinen materiaali ja läpikuultavuus päästävät valon tilaan. Pellava on lisäksi laadukas materiaali, joka säilyy oikein hoidettuna hyvänä pitkään. Pellavaverho Selman ja suosikkiverho Oton löydät useammassa kauniissa talvisävyssä. Mikäli edelliset eivät tunnu omalta, suosittelemme ohuita kuviollisia verhoja tai vaaleita samettiverhoja.

Pussilakanasetti kauniissa pastellisävyissä

Kaunis nostalgia

Kutsumme kevään ensimmäistä sisustustyyliä Pale Harmonyksi. Se on lämmin, ajaton ja kutsuva, ja siinä on runsaasti klassisia tekstiilejä, kuten pellavaa, villaa ja puuvillaa. Kuviot ja kirjonta tuovat esiin nostalgista tunnelmaa, ja värit ovat sävy sävyyn. Saat mielenkiintoa sisustukseen, kun käytät erilaisia elementtejä yhdessä, kuten tuftattuja pintoja, kudottuja kuvioita ja herkullisia jacquardeja.

Kaunis vaaleansininen kattaus sopii kevättalveen

Pidä värit kattauksessa vaaleina. Käytä luonnonsävyjä ja taivaansinistä, ruskeaa ja hunajaa kevyinä kontrasteina. Suosi somisteissa käsintehtyjä yksityiskohtia ja luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja pellavaa.

Tyylin koriste-esineissä ja somisteissa voit käyttää eksklusiivista alabasteria, klassista marmoria ja värillistä tai valoa heijastavaa lasia. Älä myöskään ohita käsintehtyjä ja ainutlaatuisia keramiikkaesineitä, joiden kauniit muodot toimivat pienten veistosten tavoin.