Quiet Luxury – sisustuskevät 2024

Quiet Luxury – sisustuskevät 2024

Oletko jo tutustunut vuoden 2024 sisustustrendeihin? Tämän kevään kaksi sisustusteemaa kuuluvat pohjoismaiseen uuteen tyyliin, jolle olemme antaneet nimen Quiet Luxury. Ylellisyys tässä trendissä tarkoittaa sitä, mitä juuri nyt kaipaamme; rauhaa, hiljaisuutta, ihanaa tunnelmaa ja tunnetta.
Teemat Poetic Ambiance & Calm Intuition

Eleganssia ja hienostunutta yksinkertaisuutta kevätsisustukseen

Nämä molemmat teemat sopivat hyvin yhteen ja useimpiin koteihin. Tyylien yksinkertaiset linjat, muodot ja käsityötaidot, mutta ennen kaikkea laatu ihastuttavat sisustajaa ja inspiroivat luomaan uutta kotiin. Vaikka tyyli kuvastaa tulevaa kevättä, on kaikki suunniteltu kestämään useita vuodenaikoja, jotta saat luotua aikaa kestävän sisustuksen.

Tunnelmaa vaaleasti sisustetussa olohuoneessa

Rauhallinen väripaletti ja neutraalit, selkeät huonekalut

Quiet Luxury omaksuu rauhallisen pohjoismaisen elämäntyylin ja luonnollisen värimaailman, mutta se tuo myös älyllisiä ja taiteellisia vivahteita. Tuo olohuoneeseen neutraalit, selkeät huonekalut, mutta leikittele koristetyynyissä eri malleilla, muodoilla ja materiaaleilla. Pidä tyylin väripaletti luonnollisena, ja käytä värejä vaaleasta luonnonvalkoisesta lämpimämpiin sävyihin, kuten pellavaa, hunajaa ja vivahteikkaita sinisiä ja jadevihreää.

Luo kaunis vaalea kattaus, jossa näkyy nyt trendikäs piparkakkureuna

Suosi siis käsintehtyä ja kestävää!

Uskalla tässä tyylissä sekoittaa raskasta ja kevyttä ja tutkia muotoja ja rakenteita. Tässä tyylissä käsityötaito ja -perinteet sekä yksityiskohdat saavat ansaitsemansa arvostuksen. Kun katat pöytää, pidä mielessä maanläheinen ja kutsuva ympäristö, mutta lisää halutessasi yllätyksellisyyttä lisäämällä mielenkiintoisia kuvioita. Tekstiilien piparkakkureunat tuovat trendikkään ilmeen klassiseen ja mukautuvaan tyyliin.

Lämmin flanelli sopii täydellisesti materiaaliksi talvipetaukseen

Harmoninen makuuhuoneen sisustus sinertävillä yksityiskohdilla

Tuo makuuhuoneeseen intialaisia blokkipainatuksia ja yhdistä ne kirjontaan, ruutuihin ja yksinkertaisiin raitoihin. Kaikki sopivat hillittyyn väripalettiin, jossa on lisäksi myös ripaus kirkkaita sinisiä ja vihreitä sävyjä. Jotta kokonaisuus olisi täydellinen, ihania aamu- ja kylpytakkeja, joiden kuviot ja värit ovat yhteensopivia muun sisustuksen kanssa. Kokonaisvaltainen näkökulma auttaa myös korostamaan rauhallisuuden ja hyvinvoinnin tunnetta. Tervetuloa kevät!

Nuku hyvin harmonisesti sisustetussa makuuhuoneessa
Kauniit keraamiset maljakot ja ruukut sopivat sisustukseen tässä tyylissä
Katso koko mallisto