Skandinaavinen kesätyyli

Skandinaavinen kesätyyli

Tämä kesätyyli tuo kotiin ihanan skandinaavisen kesän, jossa valoisat pitkät päivät muuttuvat pastellinvärisiksi illoiksi ja voimme nauttia kesästä ulkona aina yön pikkutunneille asti. Tyyli on saanut inspiraationsa ihanista luonnonvaraisista kukkaniityistä, niiden väriloistosta ja tuoksuista. Tyyliin kuuluvat ihanat rustiikkiset ruukut ja maljakot keramiikasta ja posliinista, jotka voi täyttää kesän kauniilla kukkasadolla.

Unelmien kesä

Sisusta kotiin nyt ihana vaalea Scandinavian Dreaming -kesätyyli, jonka heleät pastellisävyt muistuttavat auringonlaskujen väriloistoa. Tuo tyyliin runsaasti kukkakuvioita ja ripaus nostalgista ruutua, joka johdattaa ajatukset suoraan lapsuuden mökkitunnelmiin. Tyylin rustiikkiset yksityiskohdat, kuten maljakot ja ruukut, tuovat tunnelmaa tähän maanläheiseen kesätyyliin.

Sekoita kauniita pastellisävyjä keskenään: sinistä, punaista, keltaista ja vihreää. Yhdistää mukaan valkoista niin saat pidettyä yleisilmeen kevyen kesäisenä tai valitse kaksi pastellisävyä väripariksi. Tekstiilit tässä tyylissä ovat kevyitä ja pehmeitä. Pellavaverhot sopivat täydellisesti tyyliin, sillä ne ovat kauniin kevyet ja liikkuvat kesätuulen mukana. 

Uneksi itsellesi kesän ihanimmat viileimmät pussilakanat! Valitse kreppipuuvilla, jonka aaltoileva pinta luo viilentäviä ilmataskuja ja nukut hyvin lämpiminäkin kesäöinä.

Tämän tyylin ehdoton tunnelmanluoja on kukkakuviot kaikissa kokoluokissa. Valitse omaan tyyliisi sopivat pienet kukat tai näyttävät suuret kukkakuviot. Yhdistä kukat raitojen tai ruutujen kanssa, ja saat näin heti modernimman ilmeen. Tyyli sopii täydellisesti maalle ja mökille, mutta myös moderniin kaupunkikotiin, kun valitset yhdistelmät, jotka ovat yksinkertaisemmat ja hillitymmät.

Luo ihana muhkea petaus, joka kutsuu kesän rentouttaville unille. Valitse viileä kreppipuuvilla tai perclaepuuvilla, jotta nukkuisit mahdollisimman hyvin. Lisää pussilakanoihin sopivia koristetyynyjä ja saat näin ihanan skandinaavisen kesäpetauksen!

Rustiikkiset yksityiskohdat

Sekoita tyyliin vähän rustiikkisia yksityiskohtia, sillä ne luovat kontrastia ja mielenkiintoa. Valitse vaaleaa tai tummaa puuta, bambua tai punottuja koreja. Matat keramiikasta valmistetut lyhdyt sopivat koristamaan kattausta, jonka pohjana toimii kauniit pastellit ja kukkakuviot.