Playful Optimism – fun living!

Playful Optimism – fun living!

Tämä kesätyyli tuo kotiin ihanan leikkisän kesän ja väririkkaan ympäristön, jossa valoisat pitkät päivät muuttuvat pastellinvärisiksi illoiksi ja voimme nauttia kesästä ulkona aina yön pikkutunneille asti. Kesäfiilis ei voisi olla enää parempi! Tämän skandinaavisen ihanan kesätrendin nimi on Playful Optimism.
Kauniit pastellinsävyiset torkkupeitot tuovat väriä kesäsisustukseen

Unelmien kesä

Iloiset pastellivärit ja yksinkertaiset tai abstraktit muodot ovat tämän kesäsisustustyylin ydintä. Tämä leikkisä ja optimistinen tyyli saa meidät unelmoimaan ihanista pitkistä lomista! Lomiin kuuluvat tietysti ihanat rantapyyhkeet, auringolta suojaavat kaftaanit ja ihanat isot istuintyynyt ja rantapatjat, joilla voit loikoilla vaikka uima-altaan äärellä.

 

Luo ihana kesäpetaus kauniilla vedenvihreillä sävyillä
Kukkapetaus on näyttävä ja samalla ihanan kesäinen

Kukkakuvioita ei voi kesällä olla liikaa!

Valitse tekstiileihin näyttäviä suuria ja pieniä kukkakuvioita ja yhdistele niitä klassisten raitakuvioiden kanssa. Näin saat luotua ripauksen 70-luvun tunnelmaa samalla pitäen sisustuksen modernina. Yhdistele vapaasti useita värejä ja kuoseja pussilakanoissa ja koristele kuviollisilla koristetyynyillä. Skandinaavisen tyylikkään ilmeen säilytät pitämällä muut sisustuksen värit valkoisena ja beigenä sekä sisustuselementit yksinkertaisen hillittyinä.

Luo kaunis kesäkattaus ulos
Leikkokukat tuovat näyttävyyttä kesäkattaukseen yhdessä kauniiden maljakoiden kanssa.

Kata upea, näyttävä kesäpöytä maljakoilla ja lukuisilla värikkäillä kukilla! Kukkien väriloisto nousee upeasti esiin, kun käytät pohjana valkoista tyylikästä pellavapöytäliinaa ja katat yksivärisillä astioilla. Lisää kattaukseen näyttävyyttä käyttämällä kauniita kynttiläjalkoja ja muita kesäisiä somisteita.

Rantakassissa kaikki tärkeä kulkeutuu mukana

Fresh new look

Kannustamme leikkimieliseen ja hauskaan kesään! Ota mukaan viltti, istuintyynyjä ja olkilaukku piknikille, laita aurinkohattu päähän ja nauti kesäpäivistä täysillä.