Sunny Living – luonnonläheinen rustiikkinen kesätyyli

Sunny Living

Kesän ensimmäinen trendi on ihanan rustiikkinen ja rouhea. Tyylin tunnelma pysyy kuitenkin yleisilmeeltään modernina, jota sävyttävät maanläheiset sävyt ja rustiikkiset yksityiskohdat. Runsaat kasvi-istutukset ovat inspiroineet tätä luonnollista tyyliä, jonka keskiössä on mukavuus.

Sunny Living rakentuu nimensä mukaisesti lämpimien aurinkoisten keltaisten ja oranssien ympärille. Vihreä väri viimeistelee ja tuo kontrastia. Valkoinen ja beige kuuluvat luonnollisesti myös tähän tyyliin ja musta tuo ripauksen modernia ryhdikkyyttä. Kalusteet ovat tyylissä kevyitä ja helposti siirrettävissä ja ne sopivatkin sekä sisälle että ulos. Vaikka tyylin useimmat tuotteet ovatkin yksivärisiä, voit helposti viimeistellä tunnelmaa tuomalla mukaan yksinkertaista raitaa, gingham-ruutuja ja kukkakuvioita. Olki, juutti, sisal, vaalea puu ja rottinki sopivat materiaaleina erinomaisesti tähän luonnollisen orgaaniseen kesätyyliin. Rouhea keramiikka lasituksella tai ilman ja kauniit läpikuultavat yksityiskohdat nitovat yhteen tämän tyylin kauniiksi kokonaisuudeksi.

Pehmeät luonnolliset materiaalit

Välitse tähän tyyliin herkullisia yksivärisiä tekstiilejä tai kukkakuoseja. Käytä vain luonnonkuituja, kuten puuvillaa ja pellavaa, sillä ne hengittävät ja tuntuvat miellyttävältä iholla. Makuuhuoneeseen suosittelemme ihania kukallisia ja raidallisia pussilakanoita ja kesäisiä torkkupeittoja. Erityisesti kreppipuuvilla on täydellinen valinta kesäpetaukseen, sillä kudontatekniikkansa ansiosta se tuntuu erityisen viileältä ihoa vasten.

Kesäidylliä pihalla ja terassilla

Käytä ulkotilojen sisutukseen helppohoitoisia kalusteita polypropeenista ja keinorottingista. Niillä voit myös keskenään luoda tyylikkäitä yhdistelmiä! Näitä kalusteita on helppo siirtää ja ne sopivat niin sisälle kuin ulos. Huonetilan tuntua terassille ja parvekkeelle luot ripustamalla verhoja. Valitse kauniit kevyet verhot, kuten esimerkiksi ihanat rouheat pellavaverhot.

Kauniit yksityiskohdat

Käytä tässä tyylissä olkea, juuttia ja vaaleaa puutu. Punotut korit sopivat täydellisesti teemaan ja niissä voit myös kätevästi säilyttää eri tavaroita. Rustiikkinen keramiikka ruukuissa, astioissa ja maljakoissa yhdessä kuultavien lasiyksityiskohtien kanssa viimeistelevät tämän orgaanisen maanläheisen kesätyylin.