Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti
Ihanat torkkupeitot ja huovat

  Koristetyynynpäälliset

  Anna vanhoille tyynyillesi uusi ilme uusilla tyynynpäällisillä. Laajasta valikoimastamme löydät monia koristetyynynpäällisiä eri väreissä ja kuoseissa, joilla uudistat kotisi sisustusta helposti ja nopeasti. Valitse useiden materiaalein väliltä, kuten puuvilla, villa, pellava ja sametti. Valikoimastamme löydät myös lukuisia eri kokoisia tyynynpäällisiä, mukaan lukien 40x60 cm ja 50x50 cm sekä 60x60 cm. Koristetyynynpäälliset vievät vähän tilaa ja ovat siten kausisisustajan ehdoton suosikkivalinta! Mikäli sinulta puuttuu sisätyynyt uusille tyynynpäällisillesi tai haluat uusia sisätyynysi, katso sisätyynyjen valikoima tästä.

  83 tuotetta
  Olet nähnyt 24 tulosta kaikista 83
  Näytä lisää

  Koristetyynynpäälliset

  Anna vanhoille tyynyillesi uusi ilme uusilla tyynynpäällisillä. Laajasta valikoimastamme löydät monia koristetyynynpäällisiä eri väreissä ja kuoseissa, joilla uudistat kotisi sisustusta helposti ja nopeasti. Valitse monien eri materiaalein väliltä, kuten puuvilla, villa, pellava ja sametti. Valikoimastamme löydät myös lukuisia eri kokoisia tyynynpäällisiä, mukaan lukien 40 x 40 ja 50 x 50 cm sekä 60 x 60. Koristetyynynpäälliset vievät vähän tilaa ja ovat siten kausisisustajan ehdoton suosikkivalinta! Mikäli sinulta puuttuu sisätyynyt uusille tyynynpäällisillesi tai haluat uusia sisätyynysi, katso sisätyynyjen valikoima tästä. Tutustu laajaan tyynynpäälliset valikoimaan 

  Tee helppo uudistus sohvallesi valitsemalla runsaasta valikoimastamme koristetyynypäälliset eri väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa. Valikoimastamme löytyy erikokoisia koristetyynynpäällisiä, mukaan lukien 40x60, 50x50, 60x60 cm, joten ne sopivat erikokoisille tyynyille.

  Luo Oma Henkilökohtainen Tyylisi

  Tyynynpäällisillä voit luoda oman näköisesi tyylin, joka sopii henkilökohtaiseen makuusi ja mieltymyksiisi. Valitse erilaisten tekstuurien joukosta, kuten pehmeä sametti, karhea pellava ja lämmin villa, ja yhdistele värejä sekä kuvioita vuodenajan ja mielialan mukaan.

  Tutustu Sisätyynyvalikoimaamme 

  Jos tarvitset uuden sisätyynyn tyynynpäällisellesi, katso sisätyynyvalikoimamme täältä. Tarjoamme tyynyistä eri kokoja ja materiaaleja, mukaan lukien höyhen- ja kuitutyynyjä. Sisätyyny- ja koristetyynynpäällisvalikoimamme ansiosta voit helposti luoda aivan uuden tyylin olohuoneeseesi.

  Löydä suosikkisi ja uusi olohuoneesi valitsemalla tyynynpäällisiä laajasta valikoimastamme.