Ihanat torkkupeitot ja huovat

  Koristetyynyt ja torkkupeitot

  Koristetyynyjen ja torkkupeittojen avulla saat kotiisi nopeasti kodikkaan ja mukavan tunnelman. Laajasta valikoimastamme löydät trendikkäitä koristetyynyjä ja tyynynpäällisiä sekä torkkupeittoja, villahuopia, keinoturkishuopia ja ihania aitoja lampaantaljoja. Tutustu syksyn trendituotteisiin täällä.

  350 tuotetta
  Olet nähnyt 24 tulosta kaikista 350
  Näytä lisää

  Koristetyynyt ja torkkupeitot

  Koristele kotiasi eri värejä ja kuvioita sisältävillä koristetyynyillä ja -heitoilla. Yhdistä eri materiaaleista, kuten sametista ja kudotusta puuvillasta, valmistetut koristetyynyt. Koristetyynyt ja -heitot ovat helppo tapa elävöittää kotiasi ja antaa sävy sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa. Meillä on tyynyjä kaikkiin tyyleihin, sänkyihin ja sohviin!

  Uudista Kokonainen Huone Uusilla Koristetyynyillä

  Luo makuuhuoneeseen hotellitunnelmaa petaamalla sänky näyttävästi useilla koristetyynyillä. Sovita koristetyynyt huoneen muuhun sisustukseen – uskalla rohkeasti sekoittaa ei värejä ja kuoseja keskenään. Koristetyynyillä luot myös terassi- ja parvekesisustukseesi tunnelmaa ja tyyliä. Isot tyynyt ja tyynykokonaisuudet saavat oleskelualueen näyttää rennolta ja kutsuvalta. Lisää vielä muutama torkkupeitto tai villahuopa, ja sinulla on ihana viihtyisä ulkotila.

  Rentoudu Pehmeillä Villahuovilla, Fleecehuovilla Ja Keinoturkishuovilla

  Kuinka ihanaa onkaan tulla kotiin pitkän kävelyn jälkeen ja kietoutua kotoisaan, lämpimään torkkupeittoon ja antaa pään painua pehmeisiin koristetyynyihin? Rentoutua ja nauttia suosikkipodcastista tai hyvästä kirjasta ja ehkä jopa jostain ihanasta herkusta?

  Villahuovat, fleecehuovat ja keinoturkistorkkupeitot sopivat erinomaisesti sisustukseen. Kun peittoa ei käytetä, voit taittaa sen kasaan ja asettaa vaikka sohvan käsinojan päälle. Jos pidät rennommasta tunnelmasta, voit heittää sen vastapedatun sängyn päälle. Pidä loppukesän viileinä iltoina terassilla lämpimiä torkkupeittoja ja huopia kädenulottuvilla. Voit vaikka kätevästi kääriä ne rullalle ja asettaa kauniiseen koriin. Illan päätteeksi kori on helppo tuoda sisälle olohuoneeseen, jossa se niin ikään toimii sisustuselementtinä.

  Ihanat Muhkeat Sisätyynyt

  Sisätyynyjen avulla voit helposti vaihtaa koristetyynyjen päällystä, väriä ja tyyliä. Ne sopivatkin täydellisesti sinulle, joka haluat joustavaa tyyliä, ja vaihtaa sisustuksesi yksityiskohtia esimerkiksi vuodenaikojen ja juhlakausien, kuten joulun ja pääsiäisen mukaan.

  Tyynyjä on saatavana useissa eri koossa. Kun jo omistamasi tyynyt tulevat elinkaarensa loppuun, voit helposti vaihtaa ne uusiin ja säilyttää silti rakastamasi tyynynpäälliset. Valittavana on monia kauniita koristetyynynpäällisiä, joten valitse omaan tyyliisi parhaiten sopivat!

  Istuintyynyt Pitkiä Illallisia Varten

  Pehmeät istuintyynyt tekevät pitkät aamiais- ja illallishetket mukaviksi, vaikka istut tuolissa pitkään. Valitse neliönmuotoisten ja pyöreiden tyynyjen välillä ja luo yhtenäinen tunnelma muuhun sisustukseen sopivilla väreillä.

  Hemtexistä löydät laajan valikoiman torkkupeittoja ja koristetyynyjä eri muodoissa, koossa, väreissä ja materiaaleissa. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja saat ne hyvään hintaan. Löydä suosikkisi ja osta koristetyynyt, tyynynpäälliset ja torkkupeitot sekä huovat verkkokaupastamme. Voit myös vierailla myymälöissämme ja tunnustella näiden ihanien tuotteiden eri materiaaleja ja struktuureja ja valita omaan tyyliisi sopivat vaihtoehdot.