Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m sininen - 1
Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m sininen - 2
Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m sininen - 3
Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m sininen - 4
Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m sininen - 5
Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m sininen - 6
1 / 6
Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m sininen - 1 - Pikkukuva
Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m sininen - 2 - Pikkukuva
Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m sininen - 3 - Pikkukuva
Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m sininen - 4 - Pikkukuva
Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m sininen - 5 - Pikkukuva
Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m sininen - 6 - Pikkukuva

Adventure

Tapetti sininen - 53 cm x10,5 m

59,95 €
Helppoasenteinen non-woven tapetti lastenhuoneeseen harmonisella kuvioinnilla, jonka värit ja kuosit sopivat yhteen Little Roomies -tekstiilien kanssa.
Väri: sininen
Verkkokaupan varasto - tuotetta saatavilla
Toimitusaika: 6-9 arkipäivää
Helppoasenteinen non-woven tapetti lastenhuoneeseen harmonisella kuvioinnilla, jonka värit ja kuosit sopivat yhteen Little Roomies -tekstiilien kanssa. Tapetti on helppo asentaa seinään tapettiliisterin avulla. Liisteri telataan seinään, ei tapettiin, joka tekee tapetoinnista helppoa. Tapetti ei näin veny tai kutistu työstettäessä. Tämä tapetti kattaa keskimäärin 4,8m2 seinäpinta-alan. Tapettivuodan leveys on 53 cm. Yhden rullan pituus on 10,5 metriä. Tapetin kuviokorkeus on 53 cm. Laske tapetin tarkka menekki oman seinän mittojesi mukaan. Katso esimerkki sivun lopusta. Tapettimme on valmistettu Ruotsissa ja ne on painettu vesipohjaisilla väreillä, jotka ovat täysin myrkyttömiä. Kaikki tuotannon ylijäämämateriaali kierrätetään. Esimerkki: Seinän korkeus 247cm/53cm = 4,66 kuviota, joka tulee pyöristää ylöspäin täyteen kuvioon eli yhteen vuotaan menee 5 kuviota. Tällöin yhden vuodan pituus on 5x53cm = 265 cm. Yhdestä tapettirullasta saat 1050cm/265 cm= 3,96 vuotaa eli 3 täyttä vuotaa. Yhden vuodan leveys on 53 cm, jolloin kolmella vuodalla tapetoit 3x53cm eli 159 senttimetriä seinää. Vinkki! Huomioi jalkalistan korkeus, jos laskun jälkeen saat vuotien määräksi hieman alle 4 täyttä vuotaa. Jalkalista peittää osan tapetoinnista, jolloin voit aloittaa tapetoinnin hieman lattiapintaa ylempää, joka antaa pelivaraa vuodan pituuden laskuun.
 • Väri: sininen
 • Pituus: 10.5 cm
 • Leveys: 53 cm
 • Korkeus: 10 cm
 • Paino: 300 g
 • Materiaali: 100% paperi
 • Merkinnät & sertifikaatit: Forest Stewardship Council (FSC)
 • Tuotenumero: 186204600

TOIMITUKSET

HEMTEX-MYYMÄLÄÄN – AINA ILMAISEKSI*  

 • KLIKKAA & NOUDA
  Varaa haluamasi tuotteet Hemtex-myymälästä ja nouda ne kolmen tunnin sisällä. Voit maksaa ne etukäteen verkkokaupassa tai myyälässä noudon yhteydessä.  
 • TOIMITUS MYYMÄLÄÄN 
  Mikäli tuotteita ei löydy myymälästämme, toimitamme ne sinulle keskusvarastolta myymälään. Toimitusaika 6-9 työpäivää.

* Ei koske huonekaluja. Huonekalujen toimitus myymälään maksaa 9,90 €. Tätä maksua ei palauteta, mikäli asiakas palauttaa tuotteet.

POSTNORDIN TOIMIPISTEESEEN: 5,95 € / ILMAISEKSI  
Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksiin, klubilaisille yli 60 €:n tilauksiin. 
Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
Toimitetaan Postnordin Mypack Collect -palvelulla noutopisteeseen. 

KOTIINKULJETUS:

 • Standard 14,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
  Toimitetaan Postnord Mypack Home -palvelulla päiväsaikaan. 

 • Suurille huonekaluille 69,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
  Toimitetaan Postnord Pallet -palvelulla päiväsaikaan. 

Huomioithan, että jotkin tuotteistamme voidaan toimittaa vain myymälään tai kotiin kuljetuksella. Ostoskorivaiheessa kassalla näet, mitkä vaihtoehdot ovat tilauksellesi tarjolla.

Noutamaton paketti

Pakettisi säilyy valitsemassasi noutopisteessä 7 vuorokautta. Voit pidentää säilytystä 7 vuorokaudella Postnordin applikaatiossa, jolloin kokonaissäilytysaika on 14 vuorokautta. Huomioithan, että veloitamme 15 euroa (sis. alv.) posti- ja käsittelykuluja noutamattomista postipaketeista, jotka palautuvat meille Postnordin noutopisteestä. Maksu veloitetaan samalla tavalla, jolla tilauksesi tehtiin. Mikäli kadut ostostasi sen jälkeen, kun se on sinulle lähetetty, nouda pakettisi normaalisti ja tee sen jälkeen palautus. Muutoin pakettisi palautuu meille noutamattomana ja perimme noutamattoman paketin palautuskulun automaattisesti.

PALAUTUKSET 

Sinulla on 30 päivän palautusoikeus, kun olet vastaanottanut tuotteet. Voit avata paketin ja tutustua tuotteeseen, mutta jos päätät palauttaa tuotteet, tulee sinun palauttaa ne alkuperäiskunnossa alkuperäispakkauksilla ja mahdollisilla etiketeillä meille takaisin.

Näin palautat myymälään: 
Ota tuotteet ja pakkaukset mukaan myymälään ja anna puhelinnumerosi.
Myymäläpalautus on aina ilmaista. 

Näin postitat palautuksen:  
Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi niin lähetämme sinulle sähköpostitse tarvittavat palautusdokumentit. Tulosta dokumentit ja lähetä paketti meille.

Huomioithan, että eri tuotteillamme voi olla eri palautusoikeus esimerkiksi hygieniasyista tain koon vuoksi. Suuret tuotteet ja huonekalut sekä tuotteet, joiden koko ylittää 150 cm voi palauttaa vain myymälään. 

Kauppaa sydämellä

Haluamme, että voit turvallisin mielin luottaa meidän tehneen hyvän ja kestävän valinnan puolestasi, kun ostat tuotteita meiltä – onpa kyse sitten raaka-aineista, tuotantotavasta tai tavarantoimittajiemme paikallisvastuusta. Valitse sydämelläsi -otsikon alle olemme koonneet tekemämme työn kestävän kehityksen ja sosiaalisen vastuumme eteen.

Jotta merkitsemme tuotteen ”Valitse sydämelläsi” -merkillä, tulee sen täyttää vähintään seuraavat kriteerit:

 1. Olla todistetusti vähemmän ympäristöä kuormittava & materiaalin tulee olla hyvin jäljitettävissä.
 2. Tuotteen painosta tulee yli 50 % olla valmistettu materiaalista, joka täyttää edellisen kohdan vaatimukset.

- Vaihtoehtoisesti – Tuotteista saatu myyntivoitto investoidaan takaisin paikallisyhteiskuntaan.

Lue lisää kestävän kehityksen toimistamme tästä.

Suosittelut