Luo ihana kevätpetaus kauniilla pastelleilla!

  Peitot

  Hyvä Yöuni Oikealla Peitolla

  Toimiva arki vaatii laadukasta, hyvää yöunta, ja siksi onkin tärkeää valita oikeanlainen peitto ja tyyny. Se, mikä peitto tuntuu sopivalta, vaihtelee tietysti henkilöstä toiseen, mutta hyvän peiton tulee aina tarjota mukavuutta samalla, kun se pitää sinut lämpimänä. On myös tärkeää, että peitto hengittää eikä tunnu liian painavalta ja tukahduttavalta.

  Valitessasi peittoa sinun tulisi miettiä eri täytemateriaalien ominaisuuksia ja kuinka hyvin eri vaihtoehdot eristävät lämpöä. Monet käyttävät samaa peittoa ympäri vuoden, mutta on myös yleistä käyttää lämpimämpää talvipeittoa talvisin ja viileää kesäpeittoa kesäisin. Huomioi lisäksi eri kokoiset peitot, sillä toiset haluavat nukkua yhden hengenpeitolla, kun taas toiset pitävät isosta parivuoteen tuplapeitosta. Riippumatta siitä, mitä mieltymyksiä sinulla on, Hemtexiltä löydät vaihtoehdon, joka sopii täsmälleen tarpeisiisi.

  Untuvapeittoja Kaikkiin Vuodenaikoihin

  Monet suosivat untuvapeittoa sen ainutlaatuisten hengittävien ja lämmöneristysominaisuuksien vuoksi. Untuvapeitto on miellyttävä ja kuiva koko yön, ja se tuntuu kevyeltä sekä ilmavalta. Meiltä löydät untuvapeittoja kaikkiin vuodenaikoihin: ympärivuotisia keskilämpimiä untuvapeittoja, viileitä kesäuntuvapeittoja ja lämpimiä talviuntuvapeittoja.

  Laajasta valikoimastamme löytyy untuvapeittoja, jotka sisältävät sekä hanhen- että ankanuntuvaa. Hanhi tuottaa suurempia ja vahvempia untuvia kuin ankka, joten hanhenuntuvapeitto eristää lämpöä huomattavasti paremmin kuin ankanuntuvapeitto. Kaikki untuvatuotteemme on valmistettu eurooppalaisten standardien mukaisesti, mikä takaa eettiset ja jäljitettävät tuotteet, tiedon untuvan alkuperästä sekä eläinten asianmukaisen käsittelyn. Käyttämämme untuva ja höyhen on myös aina elintarviketeollisuuden sivutuote.

  Allergiaystävälliset Peitot

  Meiltä löydät myös laajan valikoiman peittoja allergikoille. Tiukat untuvan puhtaus- sekä päällisen tiiviysvaatimukset täyttävien Allergiaystävällisten untuvapeittojen lisäksi, meillä on myös kuitutäytteisiä peittoja, joilla on Norjan Astma- ja allergialiiton (NAAF) suositus.

  Kuitutäytteiset peitot ovat suosittu vaihtoehto, sillä niillä on monet samat laatuominaisuudet kuin untuva- ja höyhenpeitoilla, mutta ne ovat hinnaltaan edullisempia. Myös tässä voit valita, haluatko ympärivuotisen keskilämpimän kuitupeiton, kevyen viileän kesäpeiton vai paksumman lämpimän kuitupeiton talvikäyttöön.

  Peittojen Ja Tyynyjen Pesu Ja Hoito

  Oikea pesu ja hoito untuva- ja kuitutäytteisille peitoillesi on ratkaisevaa niiden pitkäikäisyyden kannalta. Kaikki peittomme voidaan pestä koneessa 60 asteessa. Suosittelemme neutraalin pesuaineen käyttöä ilman entsyymejä.

  Suosittelemme myös peittojen tulettamista ja ravistelua usein. Sijaan niitä ei kannata altistaa suoralle auringonvalolle. Jos peittoja ei käytetä, ne tulisi säilyttää kuivassa paikassa, mielellään paperipussissa tai säilytyspussissa. Varmista myös, että peitto on kuiva, kun laitat sen säilytykseen!

  Laaja Valikoima Makuuhuoneeseen

  Olitpa sitten kiinnostunut untuvapeitosta, kuitutäytteisestä peitosta tai parivuoteen peitosta kesää tai talvea varten, löydät etsimäsi Hemtexin laajasta peittovalikoimasta. Tutustu valikoimaamme tällä sivulla tai tule käymään myymälöissämme, niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan parhaan peiton.