Luo ihana kevätpetaus kauniilla pastelleilla!

  Tyynyt

  Tutustu Tyynyvalikoimaamme

  Nukuitpa sitten vatsallasi, selälläsi tai kyljelläsi, meiltä löydät täydellisen tyynyn, joka sopii yksilölliseen nukkumistyyliisi. Tyynyvalikoimamme on huolellisesti valittu tarjoamaan erinomaista mukavuutta, tukea ja ne säilyvät oikein huollettuna pitkään hyvänä ollen näin kestävä valinta.

  Tyynyjen Koot

  Valikoimasta löydät eri kokoja eri tarpeisiin:

  50 x 60 cm keskikorkea tyyny
  Tämä keskikokoinen tyyny (50 x 60 cm) on suunniteltu tarjoamaan tasapainoa tuen ja mukavuuden välillä. Tyyny sopii täydellisesti erilaisiin nukkumisasentoihin ja tarjoaa tarvittavan tuen hyvään yöuneen.

  70 x 100 cm hotellityyny
  Mitat 70 x 100 cm omaava tyyny on suuri hotellityyny, joka tarjoaa erinomaista tukea sängyssä lukemiseen luoden samalla myös sängynpäädyn tuntua. Voit myös nukkua tällä jättikokoisella tyynyllä, mikäli rakastat suuria tyynyjä ja ne sopivat niskallesi.

  50 x 60 cm korkea tyyny
  Niille, jotka pitävät korkeammasta tyynystä, tämä 50 x 60 cm korkea tyyny on ihanteellinen. Tyyny tarjoaa ylimääräistä tukea niskalle ja päälle, erityisesti niille, jotka haluavat nukkua pystymmässä asennossa.

  50 x 60 cm matala tyyny
  Tämä 50 x 60 cm matala tyyny sopii niille, jotka pitävät tasaisesta nukkuma-asennosta. Se tarjoaa hellävaraista tukea ja on ihanteellinen vatsallaan nukkujille tai niille, jotka pitävät matalammasta tyynystä.

  50 x 60 cm extrakorkea tyyny
  Jos pidät nukkumista korotetussa asennossa, tämä 50 x 60 cm extrakorkea tyyny sopii täydellisesti. Se tarjoaa tukea niskalle ja päälle niille, jotka haluavat nukkua pystymmässä asennossa.

  50 x 90 cm hotellityyny
  50 x 90 cm koko tekee tästä tyynystä ihanteellisen kehon tukityynyn. Se tarjoaa ylimääräistä mukavuutta ja tukea koko keholle ja sopii hyvin mm. selän taakse tai polvien väliin. Saat luotua sillä myös näyttäviä petauksia!

  Valitse koko, joka sopii nukkumismieltymyksiisi ja tarpeisiisi optimaalisen mukavuuden ja tuen saavuttamiseksi.

  Tyynyjen Laadukkaat Täytemateriaalit

  Tyynymme on täytetty laadukkailla materiaaleilla, kuten hanhen untuvalla ja höyhenillä. Tarjoamme erilaisia täytevaihtoehtoja, jotta voit valita omaan mieltymykseesi parhaiten sopivan täytemateriaalin. Hanhen höyhenet tarjoavat pehmeän ja hengittävän tunteen, untuvasta saat ylellistä lisämukavuutta ja synteettiset kuituvaihtoehdot sopivat erityisesti allergioista kärsiville. Kaikki käyttämämme untuva ja höyhen ovat aina elintarviketeollisuuden sivutuote.

  Pehmeät Ja Hengittävät Päälliset

  Tyynymme on verhoiltu pehmeillä, hengittävillä ja kestävillä päälikankailla, jotka auttavat säilyttämään optimaalisen lämpötilan koko yön ajan. Tämä luo ihanteellisen nukkumisympäristön, joka pitää sinut mukavana vuodenajasta riippumatta. Suosittelemme aina käyttämään tyynynsuojusta tyynysi kanssa, joka pidentää tyynysi elinikää ja pidentää tyynysi pesuväliä. Tyynynsuojukset ovat myös helppo irrottaa ja pestä, jolloin itse tyynysi.

  Oikea Tyyny Nukkuma-Asennollesi

  Ymmärrämme, että jokaisella on oma ainutlaatuinen tapa nukkua. Siksi olemme huolellisesti määritelleet, mitkä tyynyt sopivat parhaiten eri asennoille. Jos nukut vatsallasi, matala tyyny on paras valinta. Jos nukut enimmäkseen selälläsi, mutta et aina samassa asennossa, keskikorkea tyyny voi olla paras vaihtoehto. Jos sen sijaan nukut kyljelläsi, korkea tyyny, joka tukee niskaa, on paras valinta. Meillä on myös monipuolisia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat vaihdella asentoa yön aikana.