Untuvatyynyt

Untuvatyynyt ovat pehmeitä ja mukavia tyynyjä, jotka on täytetty luonnollisella täytteellä, kuten hanhen untuvalla ja ankan höyhenillä. Untuvan ansiosta tyyny tuntuu kevyeltä ja kuivalta koko yön ajan. Hemtexillä on laaja valikoima untuvatyynyjä, joten voit löytää itsellesi parhaiten sopivan tyynyn monien eri vaihtoehtojen joukosta. Kaipaatko lisää vinkkejä sopivan tyynyn valintaan? Kurkista tyynyoppaaseemme tästä.

23 tuotetta
Olet nähnyt 23 tulosta kaikista 23

Untuvatyynyt

Löydä unelmiesi untuvatyyny

Heille, jotka nukkuvat selällään, ja heille, jotka nukkuvat vatsallaan. Heille, jotka nukkuvat kippurassa tai jalat suorassa. Heille, jotka tarvitsevat päälleen ja niskalleen joko korkeutta tai mataluutta. Heille, jotka etsivät untuvatyynyä. Jämäkkää tai pöyheää. Pehmeää tai kovaa. Tänne olemme keränneet kaikki untuvatyynymme.

Untuvatyynyn hoito-ohjeet

Untuvatuotteita kannattaa ravistella ja tuulettaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät hyvänä. Untuvatyynyä ei tarvitse pestä niin usein, jos käytät tyynynsuojusta ja huolehdit sen tuulettamisesta. Untuvatyynyä ei kannata peittää peitolla heti yöunien jälkeen, koska silloin untuva ei voi hengittää eli päästää yön aikana vartalosta haihtunutta kosteutta pois tehokkaasti. Voit ajoittain myös konepestä untuvatyynysi 60 asteessa käyttäen puolta normaalista pesuainemäärästä. Älä kuitenkaan käytä pesun yhteydessä huuhteluainetta. Tutustu aina tarkemmin tuotteen hoito-ohjelapun pesuohjeisiin.

On erittäin tärkeää rumpukuivata untuvatyyny pesun jälkeen. Käytä rummussa tennispalloja, ravista tyynyä kuivauksen aikana silloin tällöin ja jatka kuivaamista. Näin toimiminen auttaa untuvia ja höyheniä pysymään ilmavina ja tyynysi kuivaa huolellisesti. Mikäli haistat hennon märän untuvan tuoksun, ei tuote ole vielä kuiva. Jatka kuivattamista, kunnes tuote on sisältä asti täysin kuiva ja tuoksuu raikkaalta.

 

Miten valitsen minulle sopivan untuvatyynyn?

Nukutko paljon selälläsi, useimmiten kyljelläsi vai oletko vatsallasi nukkuja. On tärkeää valita oikean korkuinen tyyny sen mukaan, miten nukut. Suosittelemme valitsemaan korkean tyynyn, jos nukut pääasiassa kyljelläsi tai jos pääsi kaipaa erityisen paljon tukea. Keskikorkea untuvatyyny sopii sen sijaan meistä useimmille ja erityisesti heille, jotka vaihtelevat eri asentojen välillä. Valitse matala untuvatyyny, jos haluat päällesi vain hieman tukea tai jos nukut useimmiten selälläsi. Myymälähenkilökuntamme auttaa mielellään sinulle sopivan tyynyn valinnassa!