Guppyfriend

Pesupussi valkoinen - 50x74 cm

24,95 €
Vähennä mikromuovia käyttämällä Guppyfriend-pesupussia, kun peset synteettisiä kankaita.
Verkkokaupan varasto - ei saatavissa
Osta suoraan myymälästä valitsemalla Klikkaa & nouda
Vähennä mikromuovia käyttämällä Guppyfriend-pesupussia, kun peset synteettisiä kankaita. Joka kerta kun pesemme synteettisiä kankaita kuten mikrofleeceä ja polyesteriä huuhtoutuu pesuveden mukana mikrokutuja eli mikromuoveja. Näitä mikroskooppisia kuituja on vaikea puhdistaa pois vedestä ja päätyvät siten helposti ympäristöön. Pesupussin pehmeän ja sileän pinnan ansiosta kankaista irtoaa vähemmän kuituja pyykin sekaan ja ne kuidut, jotka irtoavat jäävät pussiin. Kuinka käyttä Guppyfriend-pesupussia: 1. Laita synteettiset kankaa Guppyfriend-pesupussiin. 2. Laita pussiin 1-3 tekstiiliä kerrallaan. Pussi voi olla maksimissaan puolitäysi. 3. Sulje pussi ja pese pyykki normaaliin tapaan. 4. Ota tuotteet ulos pussista pesun jälkeen. Poista pusiin jääneet mikrokuidut ja laita ne roskikseen. Tärkeää tietoa kun käytät Guppyfriend-pesupussia: Älä huuhdo pussia juoksevan veden alla käytön jälkeen Täytä pussi vain puoliksi Pese värilliset ja valkoiset tekstiilit erikseen Älä silitä pesupussia Käytä vain nestemäistä pesuainetta Alä kivaa pussia auringossa Poista tekstiileistä lika ja eläinkarvat ennen kuin peset ne Käsinpestäville tekstiileille käytä pussia pesuveden filtteröintiin käsipesun jälkeen.
 • Väri: valkoinen
 • Pituus: 74 cm
 • Leveys: 50 cm
 • Korkeus: 1 cm
 • Paino: 90 g
 • Tuotenumero: 156464000
 • Ei kuivausrumpua
 • Ei silitettävissä

TOIMITUKSET

HEMTEX-MYYMÄLÄÄN – AINA ILMAISEKSI*  

 • KLIKKAA & NOUDA
  Varaa haluamasi tuotteet Hemtex-myymälästä ja nouda ne jo 3h kuluttua. Voit maksaa ne etukäteen verkkokaupassa tai myymälässä noudon yhteydessä. Varauksesi säilyy 48 h | Verkossa maksettu varaus säilyy 14 vrk.
 • TOIMITUS MYYMÄLÄÄN 
  Jos haluamiasi tuotteita ei löydy lähimyymälästäsi, voit tilata ne sinne keskusvarastoltamme valitsemalla kassalla nouto myymälästä. Toimitusaika 6-9 työpäivää. 

* Ei koske huonekaluja. Huonekalujen toimitus myymälään maksaa 9,90 €. Tätä maksua ei palauteta, mikäli asiakas palauttaa tuotteet.

POSTNORDIN TOIMIPISTEESEEN: 5,95 € / ILMAISEKSI  
Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksiin, klubilaisille yli 60 €:n tilauksiin. 
Toimitusaika 6-9 työpäivää.
Toimitetaan Postnordin Mypack Collect -palvelulla noutopisteeseen. 

KOTIINKULJETUS:

 • Standard 14,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää.
  Toimitetaan Postnord Mypack Home -palvelulla päiväsaikaan. 

 • Suurille huonekaluille 69,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
  Toimitetaan Postnord Pallet -palvelulla päiväsaikaan. 

Huomioithan, että jotkin tuotteistamme voidaan toimittaa vain myymälään tai kotiin kuljetuksella. Ostoskorivaiheessa kassalla näet, mitkä vaihtoehdot ovat tilauksellesi tarjolla.

Noutamaton paketti

Pakettisi säilyy valitsemassasi noutopisteessä 7 vuorokautta. Voit pidentää säilytystä 7 vuorokaudella Postnordin applikaatiossa, jolloin kokonaissäilytysaika on 14 vuorokautta. Huomioithan, että veloitamme 15 euroa (sis. alv.) posti- ja käsittelykuluja noutamattomista postipaketeista, jotka palautuvat meille Postnordin noutopisteestä. Maksu veloitetaan samalla tavalla, jolla tilauksesi tehtiin. Mikäli kadut ostostasi sen jälkeen, kun se on sinulle lähetetty, nouda pakettisi normaalisti ja tee sen jälkeen palautus. Muutoin pakettisi palautuu meille noutamattomana ja perimme noutamattoman paketin palautuskulun automaattisesti.

PALAUTUKSET 

Näin palautat myymälään: 
Ota tuotteet ja pakkaukset mukaan myymälään ja anna puhelinnumerosi.
Myymäläpalautus on aina ilmaista. 

Näin postitat palautuksen:  
Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi niin lähetämme sinulle sähköpostitse tarvittavat palautusdokumentit. Tulosta dokumentit ja lähetä paketti meille.

*Huomioithan, että eri tuotteillamme voi olla eri palautusoikeus esimerkiksi hygieniasyista tai koon vuoksi. Suuret tuotteet ja huonekalut sekä tuotteet, joiden koko ylittää 120 cm voi palauttaa vain myymälään. Katso täydelliset palautusehdot tästä (kohta 10.).

Suosittelut