Led-kynttilä beige - 9,5x9,5x12,5 cm beige - 1
Led-kynttilä beige - 9,5x9,5x12,5 cm beige - 2
Led-kynttilä beige - 9,5x9,5x12,5 cm beige - 3
Led-kynttilä beige - 9,5x9,5x12,5 cm beige - 4
1 / 4
Led-kynttilä beige - 9,5x9,5x12,5 cm beige - 1 - Pikkukuva
Led-kynttilä beige - 9,5x9,5x12,5 cm beige - 2 - Pikkukuva

Glow

Led-kynttilä beige - 9,5x9,5x12,5 cm

14,95 €
Päivitä kotisi sisustusta kauniilla LED-koristekynttilällä, joka korvaa erinomaisesti perinteiset kynttilät.
Verkkokaupan varasto - ei saatavissa
Osta suoraan myymälästä valitsemalla Klikkaa & nouda
Päivitä kotisi sisustusta kauniilla LED-koristekynttilällä, joka korvaa erinomaisesti perinteiset kynttilät. Parafiinista ja muovista valmistettu tyylikäs koristekynttilä on väriltään beige ja sen uritettu muotoilu antaa sille hienostuneen ja modernin ilmeen. LED-kynttilä on paristokäyttöinen, 2xAA-paristoa (ei sisälly tuotteeseen). Siinä on myös on/off-kytkin ja ajastintoiminto, jonka avulla voit asettaa kynttilän loistamaan 6 tuntia ennen kuin se sammuu automaattisesti. Kyntitlä sopii erinomaisesti rentouttavan tunnelman luomiseen mihin tahansa huoneeseen. Tuote soveltuu sisäkäyttöön, ja sen tulisi välttää suoraa auringonvaloa maksimaalisen käyttöiän varmistamiseksi.
 • Väri: beige
 • Pituus: 9.5 cm
 • Leveys: 9.5 cm
 • Korkeus: 12.5 cm
 • Paino: 227 g
 • Materiaali: 25% PP, 70% parafiini, 5% Rauta
 • Kasaus: virtakytkin
 • Tuotenumero: 191013210

TOIMITUKSET

HEMTEX-MYYMÄLÄÄN – AINA ILMAISEKSI*  

 • KLIKKAA & NOUDA
  Varaa haluamasi tuotteet Hemtex-myymälästä ja nouda ne jo 3h kuluttua. Voit maksaa ne etukäteen verkkokaupassa tai myymälässä noudon yhteydessä. Varauksesi säilyy 48 h | Verkossa maksettu varaus säilyy 14 vrk.
 • TOIMITUS MYYMÄLÄÄN 
  Jos haluamiasi tuotteita ei löydy lähimyymälästäsi, voit tilata ne sinne keskusvarastoltamme valitsemalla kassalla nouto myymälästä. Toimitusaika 6-9 työpäivää. 

* Ei koske huonekaluja. Huonekalujen toimitus myymälään maksaa 9,90 €. Tätä maksua ei palauteta, mikäli asiakas palauttaa tuotteet.

POSTNORDIN TOIMIPISTEESEEN: 5,95 € / ILMAISEKSI  
Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksiin, klubilaisille yli 60 €:n tilauksiin. 
Toimitusaika 6-9 työpäivää.
Toimitetaan Postnordin Mypack Collect -palvelulla noutopisteeseen. 

KOTIINKULJETUS:

 • Standard 14,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää.
  Toimitetaan Postnord Mypack Home -palvelulla päiväsaikaan. 

 • Suurille huonekaluille 69,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
  Toimitetaan Postnord Pallet -palvelulla päiväsaikaan. 

Huomioithan, että jotkin tuotteistamme voidaan toimittaa vain myymälään tai kotiin kuljetuksella. Ostoskorivaiheessa kassalla näet, mitkä vaihtoehdot ovat tilauksellesi tarjolla.

Noutamaton paketti

Pakettisi säilyy valitsemassasi noutopisteessä 7 vuorokautta. Voit pidentää säilytystä 7 vuorokaudella Postnordin applikaatiossa, jolloin kokonaissäilytysaika on 14 vuorokautta. Huomioithan, että veloitamme 15 euroa (sis. alv.) posti- ja käsittelykuluja noutamattomista postipaketeista, jotka palautuvat meille Postnordin noutopisteestä. Maksu veloitetaan samalla tavalla, jolla tilauksesi tehtiin. Mikäli kadut ostostasi sen jälkeen, kun se on sinulle lähetetty, nouda pakettisi normaalisti ja tee sen jälkeen palautus. Muutoin pakettisi palautuu meille noutamattomana ja perimme noutamattoman paketin palautuskulun automaattisesti.

PALAUTUKSET 

Näin palautat myymälään: 
Ota tuotteet ja pakkaukset mukaan myymälään ja anna puhelinnumerosi.
Myymäläpalautus on aina ilmaista. 

Näin postitat palautuksen:  
Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi niin lähetämme sinulle sähköpostitse tarvittavat palautusdokumentit. Tulosta dokumentit ja lähetä paketti meille.

*Huomioithan, että eri tuotteillamme voi olla eri palautusoikeus esimerkiksi hygieniasyista tai koon vuoksi. Suuret tuotteet ja huonekalut sekä tuotteet, joiden koko ylittää 120 cm voi palauttaa vain myymälään. Katso täydelliset palautusehdot tästä (kohta 10.).

Suosittelut