LAUNCH DEAL -30%
Räätälöi tuotetta

Made to measure, Dekosol

Duo rullaverho moniväri - customized

Alkaen 105,64 €150,92 €
Duo-rullaverho on rullaverho, jossa on kaksinkertainen kangas, joissa on poikittaisia raitoja.
Verkkokaupan varasto - tuotetta saatavilla
Toimitusaika: 4-5 viikkoa
Tämä tuote on räätälöitävä ennen ostamista. Tee värivalinnat, mukauta kokoa ja lisävarusteita siirtyäksesi eteenpäin ostoprosessissa.

LAUNCH DEAL: Mittatilausrullaverhot ja -vekkikaihtimet -30%

Koskee normaalihintaisia tuotteita 9.6.2024 asti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Alennus annetaan kassalla

Duo-rullaverhossa on kaksi kerrosta kangasta, joissa on poikittaisia raitoja. Raidoissa on läpinäkyvät ja peittävät osiot. Tämän rullaverhon oivallista mekanismia voit säätää siten, että siirrät raitaosioita päällekkäin tai limittäin, jolloin näkymä sisään ja ulos joko avautuu tai sulkeutuu. Duo-rullaverholla säädät siten helposti näkyvyyttä kuin kaihtimella. Duo-rullaverhot toimitetaan joko kasetilla, joka peittää rullaverhokankaan, tai yläasennusprofiililla. Molemmat järjestelmät on helppo kiinnittää kiinnikkeillä, jotka ruuvataan seinään tai kattoon. Valitse metallinen tai muovinen kuulaketju. Kasetin tai asennusprofiilin väriksi voit valita valkoisen, mustan, antrasiitin tai harmaan. Saatavilla on laaja valikoima eri värisiä kankaita. Rullaverho toimitetaan pyöreällä metallilla alalistalla.

Lue lisää, kuinka mittaat oikein tästä.

Toimitusvaihtoehdot

Nouto myymälästä – nouda tuotteet valitsemastasi Hemtex-myymälästä. Mittatilaustuotteiden toimitusaika on noin 4-5 viikkoa.

Kotiinkuljetus henkilökohtaiseen osoitteeseen PostNordin välityksellä. Mittatilaustuotteiden kotiinkuljetus on aina saman hintainen tuotteesta riippumatta, 30 €. Toimitusaika on noin 4-5 viikkoa.

Huomioithan, että vaihto- ja palautusoikeuskäytäntömme eivät koske mittatilaustuotteita. Teethän tilauksesi huolella, jotta tekemäsi tilaus varmasti vastaa tarpeitasi!

Miten mitata?

Määritä lopulliset mitat: Antamasi mitat ovat valmiille rullaverholle, sisältäen kiinnikkeet.

Valitse asennuspaikka: Rullaverho voidaan asentaa joko ikkunan ulkopuolelle tai karmin sisäpuolelle.

Mittaa oikein ikkunakarmin sisäpuolista asennusta varten: Sisäasennusta varten sinun tulee huomioida kiinnikkeiden vaatima tila. Vähennä noin 10 mm leveydestä ikkunan kokonaismitasta, jotta kiinnikkeille jää riittävästi tilaa.

Valonraoitus: Huomioi, että rullaverhon kangas on kiinnikkeiden vuoksi kapeampi kuin ilmoittamasi ikkunan kokonaismitta. Tämä voi aiheuttaa kokonaisuudessaan noin 3 cm valonraon rullaverhoon. Jos haluat minimoida sisään pääsevän valon määrän esimerkiksi makuuhuoneessa, on parasta asentaa rullaverho ikkunakarmin ulkopuolelle.

Lue lisää, kuinka mittaat oikein tästä.

Asennus

Asennusohjeet rullaverholle, jossa on katto- ja seinäkiinnitys

Asennusohjeet rullaverholle, jossa on asennusprofiili

Asennusohjeet rullaverholle, jossa on puoliavoin kasetti

Asennusohjeet rullaverholle, joissa on kaksoisvetomekanismi

Lapsiturvallisuusosien asennus

Mitä rullaverhopakettiin kuuluu?

Rullaverhot toimitetaan kaiken tarvittavan kanssa, mukaan lukien katto- ja seinäkiinnikkeet sekä asennusohjeet. Asennusruuvit eivät sisälly pakettiin, sillä sopivat ruuvit riippuvat kotisi seinä- ja kattomateriaalista. Valitsemalla oikeat ruuvit asennusmateriaalisi mukaan varmistat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Suosittelut