• Black Friday

Black Friday

Black Friday 2023 on vuoden suurin ostospäivä, jolloin on tarjolla monia mahtavia tarjouksia. Tänä vuonna päivä osuu perjantaille 24.11., mutta Black Week alkaa jo maanantaina 20.11.!

Mikä on Black Friday?

Black Friday alkoi Yhdysvalloissa 60-luvulla, ja se tunnetaan vuoden suurimpana ostospäivänä sekä fyysisissä myymälöissä että verkossa. Suuri myyntipäivä osuu yleensä marraskuun neljänteen perjantaihin, kiitospäivän jälkeiseen päivään. Yhdysvalloissa tämä suosittu perjantai on ollut lähtölaukaus jouluostosten ja erityisesti joululahjaostojen tekemiseen.

Nimi Black Friday tulee Philadelphian poliisilta. Siellä he käyttivät keskenään tätä ilmaisua liikennekaaoksesta ja ihmismerestä, joka syntyi kauppojen joulumyyntikauden aikana 60-luvulla, kun miljoonat ihmiset lähtivät ostamaan joululahjoja.

Mitä Black Friday -tarjouksia löydät Hemtexiltä?

Internet on täynnä toinen toistaan upeampia Black Friday 2023 -tarjouksia, joten on hyvä miettiä etukäteen, mitä haluat ja tarvitset. Hemtexin Black Week -tarjoukset pysyvät tietysti yllätyksenä loppuun asti, mutta tässä on kurkistus siihen, mitkä tuoteryhmät olivat eniten myytyjä Black Fridayna vuonna 2022. Saattaisiko se antaa osviittaa tulevaankin myyntikauteen?

Pysy siis kuulolla, et varmasti halua missata Hemtexin Black Weekiä! Voit olla varma, että luvassa on erittäin hyviä erikoistarjouksia koko viikon ajan ja tietysti itse päivänä, perjantaina! Voimme luvata loistotarjouksia asiakkaidemme lukuisista suosikkituotteista, jotka kannattaa hyödyntää itselle tai ostaa ennakkoon pukin lahjasäkkiä varten!

Mikä on Black Week?

Black Friday on monelle tuttu käsite, mutta Black Week ja Black Weekend eivät ole olleet Suomessa näkyvillä vielä kovin pitkään. Siitä lähtien, kun Black Friday syntyi ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa, konsepti on kasvanut paljon laajemmalle. Kasvava kiinnostus on johtanut siihen, että Black Friday kasvaa tarjousten, myymälöiden ja päivien määrässä. Kilpailu asiakkaista on ollut kovaa ja myyntiaikaa on siksi pidennetty. Musta viikko on siten yleistynyt useissa maissa, myös Suomessa.

Mikä on Cyber Monday 2023?

Cuber Monday 2023 osuu maanantaille 27.11., jolloin löydät myös hyviä erikoistarjouksia lukuisista verkkokaupoista, myös Hemtexiltä! Cyber ​​​​Monday osuu aina Black Weekendin jälkeiseen maanantaihin, mutta toisin kuin Black Friday, joka järjestetään sekä verkossa että fyysisissä myymälöissä, Cyber ​​​​Monday -tarjoukset ovat yleensä voimassa vain verkossa. Tänä vuonna haluamme hemmotella kuitenkin myös myymälöissä ostavia asiakkaitamme ja tarjoamme siten nämä erikoistarjoukset myös myymälöissämme asioiville!

Cyber ​​​​Monday oli alun perin verkkokauppojen Black Friday. Termi näkyi ensimmäisen kerran verkkomainoskampanjassa viisitoista vuotta sitten. Kiinnostus verkko-ostoksiin on ajan mittaan kuitenkin vain kasvanut, jolloin Cyber Mondaysta on tullut luonnollinen päätös Black Weekille ja Black Weekendille.

Suunnittele etukäteen ja osta joululahjoja Black Weekin aikana

Black Weekin monien hyvien tarjousten vuoksi voi olla helppo sortua ostamaan tuotteita, joita ei loppukädessä tarvitsekaan. Samaan aikaan joulu on jo nurkan takana ja Black Friday antaa mahdollisuuden edullisten joululahjaostosten tekemiseen.

Suunnittele hyvin etukäteen mitä tarvitset itse ja mitä haluat antaa lahjaksi, ja tee jouluostoksesi jo marraskuussa! Silloin ei tarvitse joulukuussa stressata lahjaostoksista, vaan voit keskittyä vuoden ihanimpaan ja tunnelmallisimpaan aikaan. Stressin vähentämisen lisäksi Black Week on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia laadukkaita tuotteita perheelle ja ystäville erittäin edulliseen hintaan!

Hemtexin tarjoukset Black Weekin aikana

Jos haluat välttyä stressiltä ja turhautumiselta Hemtexin suuren myyntiviikon aikana suosittelemme varmistamaan käyttäjätilisi (jäsenyytesi) olemassaolon ennen maanantaita 20.11.2023. Jos et ole kirjautunut käyttäjätilillesi vähään aikaan, kannattaa kirjautua sisään nyt ja varmistaa, että kaikki tiedot ovat oikein ja et ole unohtanut salasanaasi. Näin pääset hyödyntämään upeita tarjouksia heti ensimmäisten joukossa, kun ne julkaistaan. Etkö ole vielä Club Hemtexin -jäsen? Liity nyt ilmaiseksi ja pääset hyödyntämään mahtavia klubitarjouksia jo ennen Black Weekiä!

Hanki parhaat Black Friday -tarjoukset suoraan sähköpostiisi

Muista, että Club Hemtexin jäsenenä saat uutiskirjeen, jossa on tarjouksia, hyödyllistä tietoa ja muita jännittäviä vinkkejä! Voit myös seurata meitä Facebookissa tai Instagramissa pysyäksesi ajan tasalla Black Week ja Black Friday 2023 -tarjouksista.

Happy Shopping!