#GoHemtex

Olemme ylpeitä joka kerta, kun näemme Hemtex-tuotteita käytössä. Pyydämme silloin tällöin lupaa inspiroivien kuvien jakamiseen verkkokaupassamme, sosiaalisessa mediassa tai uutiskirjeissämme. Merkitsemme kuvaan tietysti kuvaajan Instagram-tilin.

Vastaamalla jakokysymykseemme hashtagilla #GoHemtex
hyväksyt seuraavan:

Annat Hemtexille (Y-tunnus: 1650251-5) ei-yksinomaisen, rojaltivapaan luvan käyttää kaikkia kuvia, jotka on merkitty hashtagilla #hemtex tai @hemtex ja joihin olet vastannut #GoHemtex, jatkossa ”kuvat”, verkkokaupan galleriassa sivuilla www.hemtex.se / .fi / .ee ja www.kid.no, sosiaalisessa mediassa sekä uutiskirjeissä. Hemtex ei koskaan vaadi lupaa kuvien omistamiseen, ainoastaan niiden markkinointikäyttöön osoitteessa Hemtex.se, Hemtex.fi, Hemtex.ee ja Kid.no, sosiaalisessa mediassa tai uutiskirjeissä.


Täten todistat ja vakuutat, että (i) sinä omistat oikeudet kaikkiin kuviisi, (ii) sinulla on lupa ladata kaikki kuvat yllä mainitulla tavalla ja että, omaat luvat kaikilta mahdollisesti kuvissa näkyviltä henkilöiltä, tai heidän huoltajiltaan mainosyhteistyöhön Hemtexin kanssa (iii) olet saanut luvan kaikilta kuvissa tunnistettavilta henkilöiltä, tai heidän huoltajiltaan henkilötietojen siirtämiseen GDPR:n mukaan (iv) ettei Hemtex kuviasi käyttäessään loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia tai riko lakeja.