Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti
Lahjavinkkejä äitienpäivään

Äitienpäivä

Sunnuntaina 14. toukokuuta on äitienpäivä! Lahjavinkit äitienpäivään löydät täältä. 🌸 Klikkaa & nouda suosikkimyymälästäsi 3 tunnin kuluttua!

Äitienpäivä sai alkunsa Yhdysvalloissa, ja sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1908. Suomessa äitienpäivää vietetään aina toukokuun toisena sunnuntaina. Äitienpäivä on loistava tilaisuus antaa äidille ylimääräistä huomiota. Tiedämme, että äidit arvostavat ihanaa halausta, mukavaa korttia tai hieman ylimääräistä huomiota. Jos etsit vinkkejä kivaan äitienpäivälahjaan maailman parhaalle äidille, löydät ne täältä.

Lahjavinkkejä hemmotteluun

Hemmottele äitiä ihanilla kylpytuotteilla

Anna lahjaksi äidille ihania wellness-tuotteita La\Vie-sarjasta, joissa on laventelin tai sitruunan tuoksu. Mikä olisikaan parempaa, kuin hemmotella pienellä lisäylellisyydellä arjessa? La\Vie on valikoima herkullisia käsi- ja suihkusaippuoita, kylpytarvikkeita ja käsivoiteita. LA\VIE koostuu kahdesta sarjasta, joissa on sama pohja, mutta eri eteeriset öljyt - toisessa on raikas ja jännittävä sitruunaruohon tuoksu ja toisessa tyylikäs ja hillitty laventelin tuoksu. Tuotteet ovat hellävaraisia ja sisältävät vain kasvipohjaisia ainesosia.

Ihania lahjavinkkejä hemmotteluun

Herkulliset lahjat

Öljyt, mausteet ja muut herkut ovat aina täydellinen lahja. Yhdistä ne koristeellisiin ja hyödyllisiin keittiövälineisiin - kaikki rakastavat niitä.

Hemmottele äitiäsi äitienpäivänä ja kokkaa hänelle herkullinen ateria! Voimme suositella Gourmet Selectionin herkullisista uutuuksista pastakastikkeita ja pastaa - tarjoile herkullinen italialaisvaikutteinen illallinen.

Pehmeät lahjat

Mitä jos antaisit äidille uuden pussilakanasetin - tai ihanan pehmeän torkkupeiton? Jos haluat hemmotella äitiä - mikset valitsisi pehmeintä pussilakanasettiämme Eden stonewashed!

Pehmeä torkkupeitto on ihana lisä olo- tai makuuhuoneeseen. Valitse joko tekoturkis tai 100 % villa. Valikoimastamme löydät myös ihanat kimonot, tossut, korvakorut ja kosmetiikkalaukut muutamia mainitaksemme.

pehmeitä tekstiililahjoja äidille

Kaikki lahjavinkit äitienpäivään

114 tuotetta
Olet nähnyt 24 tulosta kaikista 114
Näytä lisää