Kutsu ystäviä kotiin uuden vuoden juhlintaan

Kutsu ystäviä kotiin uuden vuoden juhlintaan

Vietä ihana uusi vuosi ystävien ja läheisten kanssa hyvästä ruuasta nauttien. Luo kotiin upea juhlakattaus, jonka ääressä on mukava vastaanottaa tuleva vuosi! Katso alta vinkit näyttävän kattauksen luomiseen, jolla varmasti teet vaikutuksen vieraisiisi.

Luo juhlatunnelmaan huoneeseen näyttävillä paperikoristeilla ja tunnelmallisella valaistuksella. Aloita kattauksen suunnittelu valitsemalla pöytäliina, joka luo pohjan kattauksen tyylille. Tumma pellavapöytäliina on kaunis pohja elegantille juhlakattaukselle. Valikoimastamme löydät monen tyylisiä pöytäliinoja, valitse kattaukseesi sopiva materiaali ja koko. Kerroksellisuutta ja runsautta kattaukseesi tuot yhdistämällä pöytäliinaan kaitaliinan tai tabletteja. Erilaisia vaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon!

Tämän vuoden juhlakattauksessamme käytimme pohjana tummaa pellavaliinaa. Korosta tummaa pohjaa käyttämällä kultaisia ja kimaltavia somisteita, kuten kristallikynttilänjalkoja tai paperipäällysteisiä konvehteja. Kukkien sijaan voit käyttää kimpussa havunoksia, joiden muoto muistuttaa räjähtävää uuden vuoden rakettia. Lisää kattaukseen tyyliin sopivia lämpökynttilöitä tai kruunukynttilöitä, jotka luovat tunnelmaa. Askartele hauskoja somisteita ja naamareita, joita voit käyttää ystäviesi kanssa rennoissa uuden vuoden kuvissa.

 

Kun pöytä on katettu ja koti koristeltu juhlaa varten, on aika tehdä upea tervetuliaisdrinkki, jolla toivotat vieraat tervetulleiksi. Tarjoile drinkki kattaukseen sopivassa näyttävässä cocktaillasissa tai käytä luovasti muita kotoasi löytyviä lasjea. Kauniin viimeistelyn lasille saat, kun kastat reunan sokeriin tai suolaan. Käytä koristeena rosmariinin oksaa tai ihania punaisia karpaloita!

 

Vinkki! Cocktail- ja viinilaseja voit myös käyttää näyttävän jälkiruoan tarjoiluun.

Hyvää uutta vuotta!

Nyt on aika toivottaa toisillemme hyvää vuodenvaihdetta ja luoda ihania muistoja yhdessä ystävien ja läheistemme kanssa.

Katso vinkkejä emännän tuliaislahjaksi!