Vinkkejä uuden vuoden juhlintaan

Vinkkejä uuden vuoden juhlintaan

 

Vinkkejä uuden vuoden juhlintaan!

Vietä ihana uusi vuosi ystävien ja läheisten kanssa hyvästä ruuasta nauttien. Luo kotiin upea juhlakattaus, jonka ääressä on ihana vastaanottaa tuleva vuosi! Katso alta vinkit näyttävän kattauksen luomiseen, jolla varmasti teet vaikutuksen vieraisiisi.

 

Luo juhlatunnelmaan huoneeseen ilmapalloilla ja valaistuksella. Aloita kattauksen suunnittelu valitsemalla kaunis pöytäliina, joka luo pohjan kattauksen tyylille. Jacquard-kudottu pöytäliina on hyvä pohja elegantille kattaukselle, kun taas pellavaliinalla voit luoda rennomman tyylin. Valikoimastamme löydät monen tyylisiä pöytäliinoja, valitse kattaukseesi sopiva materiaali ja koko. Kerroksellisuutta ja runsautta kattaukseesi tuot yhdistämällä pöytäliinaan kaitaliinan tai tabletteja. Erilaisia vaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon!

Tämän vuoden juhlakattauksessamme käytimme pohjana tummaa pellavaliinaa. Vaikuttavuutta kattaukseen voit tuoda näyttävällä kukkakimpulla, jolla voit korostaa valitsemaasi tyylisuuntaa. Lisään kattaukseen tyyliin sopivia lämpökynttilöitä tai kruunukynttilöitä, jotka luovat tunnelmaa. Tähän kattaukseen valitsimme näyttävät Twisted-kynttilät kullan sävyisenä. Kultaiset yksityiskohdat nousevat hyvin esiin tummasta pöytäliinasta. Paikkakorit voit askarrella itse monella eri tavalla. Käytimme tässä kattauksessa yksinkertaisia korkkeja, joihin viillon tekemällä voi asettaa paikkakortin.

 

 

Kun pöytä on katettu ja koti koristeltu juhlaa varten, on aika tehdä upea tervetuliaisdrinkki, jolla toivotat vieraat tervetulleiksi. Tarjoile drinkki kattaukseen sopivassa näyttävässä cocktaillasissa. Kauniin viimeistelyn lasille saat, kun kastat reunan sokeriin tai suolaan. Valitse drinkkiisi sopiva tapa!

 

Vinkki! Cocktaillasit sopivat myös täydellisesti jälkiruoan tarjoiluun.

Hyvää uutta vuotta! Nyt on aika toivottaa toisillemme hyvää vuodenvaihdetta ja luoda ihania muistoja yhdessä ystävien ja läheistemme kanssa.