Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti
Inspiraatiota juhannukseen

Vietä upea juhannus läheisten kanssa!

Löydä nyt inspiraatiota keskikesän ihanimpaan juhlaan. Vietä juhannusta parhaassa seurassa hyvän ruuan parissa. Poimi niityltä kukkia ruukkuihin ja maljakoihin ja kata juhlapöytä näyttävästi kesän ihanilla antimilla. Nauti olostasi ulkona ihanassa miljöössä!

Poimi kukkia kattaukseen

Kutsu ystävät ja rakkaat kylään juhannuspäivälliselle tai leppoisalle juttutuokiolle. Luo näyttävä juhannuskattaus kesäisellä pöytäliinalla, kukilla ja serveteillä. Pellavalla luot rustiikkista tyyliä, kukkakuvioilla taas kauniin kesäistä tunnelmaa. Viimeistele kattaus astioilla ja kukka-asetelmilla.

Kata upea juhannuskattaus

Aloita suunnittelu jo nyt ja inspiroidu kesäkattauksista ja koristeista. Käytä hyödyksi luonnonelementtejä kattauksessasi ja viimeistele kukilla. Nauha sopii täydellisesti myös servettirenkaaksi!

Nauti pöydän antimista ystävien kanssa

Nauti kesän lempeästä tuulesta ja lämpötilan laskiessa kääriydy ihanaan lämpimään vilttiin. Tuo lyhdyillä ja lämpökynttilöillä tunnelmaa loppuillan hämärään.

Kohota malja keskikesän juhlan kunniaksi

Lähde ihanalle juhannuspiknikille lunnon helmaan!

Pakkaa mukaan herkulliset eväät, hyvää juotavaa, ihana piknikviltti ja mukavia pehmeitä istuintyynyjä. Jos haluat nauttia ulkona olemista iltaan asti, kannattaa mukaan napata myös lämmin torkkupeitto, johon on ihana kääriytyä lämpötilan laskiessa.