Ihana pääsiäinen

Luo ihana tunnelma kauniilla keväisillä pääsiäiskoristeilla, vietitpä pääsiäistä kotona tai mökillä. Kata kaunis päätäiskattaus, käytä munia ja pupuja oksien koristelussa ja valitse huoneeseen ihana raikas keväinen tuoksu. 🐥🌼 Inspiroidu pääsiäisen sisustusvinkeistä ja poimi tyyliisi sopivat tuotteet.
Suoloiset posliiniset pääsiäispuput ihastuttavat

Pääsiäiskoristeet – ihanat pääsiäismunat ja suloiset pääsiäispuput ovat osa pääsiäistä! Koristele valmiiksi koristelluilla munilla tai maalaa munia itse. Ihanat puput seikkailevat nyt niin astioissa, servettirenkaissa kuin posliinisissa koriste-esineissä. 🐣

Kaunis pääsiäiskattaus nostaa tarjottavat esiin
Pääsiäismunilla koristat oksia ja niitä vois kasata kulhoon asetelmaksi

Ihanat pääsiäismunat, pääsiäiskynttilät keltaisen, vihreän ja valkoisen sävyissä pääsiäisservettien kanssa sopivat täydellisesti pääsiäiskattaukseen. Somista pääsiäismunilla oksia, käyt niitä servettien koristeena tai asettele niitä kulhoon kokonaisuudeksi.

Keltaiset ja virheät kierrekynttilät sopivat täydellisesti pääsiäiseen

Mukavia aktiviteettejä pääsiäiseen

Tee ihana pääsiäisretki ulos herkullisten eväiden kera tai kokeile tänä vuonna hauskan munajahdin järjestämistä, johon voit kutsua ystävät ja sukulaiset. Se, joka löytää eniten pitkin puutarhaa piilotettuja pieniä munia voittaa suklaalla ja muilla herkuilla täytetyn pääsiäismunan. Istu auringossa lämpimän villahuvan alla pehmeiden lampaannahkojen päällä ja nauti olostasi!

Lähde pääsiäislomalla ulos luotoon ja nauti kuppi kuumaa pääsiäispiknikillä