AVA - 3 vinkkiä rentouttaviin hektiin ja koti-spahan

AVA - 3 vinkkiä rentouttaviin hektiin ja koti-spahan

Nauti omasta ajasta ja luo ihana kotikylpylä kylpyhuoneeseesi! Olipa käytössäsi kylpyamme tai suihku, voit helposti muuttaa kylpyhuoneesi omaksi rentoutumisen keitaaksi, keittää kupin teetä ja antaa hartioiden rentoutua. Tässä kolme vinkkiä kotikylpylääsi:
Tuoksy kynttilä tuo tunnelmaa ja rentouttaa

1. Luo tunnelmaa kynttilöillä ja musiikilla

Laita soimaan mielialaasi sopivaa musiikkia tai kuuntele suosikkipodcastiasi tai äänikirjaa. Sytytä ihana tuoksukynttilä, jonka valo tuo tunnelmaa ja tuoksu herättää aistisi.

Valkoiset pyyhkeet tuovat raikasta spa-tunnelmaa kylpyhuoneeseen

2. Ylellistä hotellitunnelmaa muhkeilla pyyhkeillä

Paksu, muhkea froteepyyhe luo tunteen siitä, että olet hotellissa tai kylpylässä. Ylelliseen, raikkaaseen pyyhkeeseen on ihana kietoutua kuivattelemaan, jonka jälkeen on ihana rentoutua vielä mukavassa kylpytakissa. Vinkki: pyyhkeet ovat pehmeimpiä, kun ne kuivataan kuivausrummussa. Lue lisää siitä, miten saat pyyhkeistäsi pehmeät täältä!

AVA-sarjasta löydät ihanan tuoksuisia saippuoita ja voiteita vartalollesi

3. Valitse ihanan tuoksuinen vartalonhoitosarja

Tee suihku- tai kylpyhetkestä aistielämys valitsemalla tuotteita, joiden tuoksu saa sinut rentoutumaan. AVA-sarjaan kuuluu suihkusaippuoita, vartalovoiteita, shampoita ja hoitoaineita, jotka on valmistettu ravitsevista ainesosista, kuten niasiiniamidista ja kasviuutteista. Valikoimassa on neljä eri tuoksuvaihtoehtoa, joten voit valita suosikkisi:

Lavender Geranium
Laventelin, salvian ja kukkien aromaattinen tuoksu, joka on rauhoittava ja rentouttava.

Tangerine Patchouli
Tässä tuoksussa on itämainen vivahde, ja löydät siitä bergamotia, appelsiininkukkaa ja santelipuuta - tuoksu, joka tekee sinut iloiseksi!

Lemongrass Breeze
Puhdas ja raikas sitruunaruohon tuoksu, joka virkistää ja antaa energiaa.

Cedarwood Neroli
Syvempi, elegantti tuoksu, jossa on greippiä, vaniljaa ja setripuuta ja joka antaa hyvän olon ja tunteen kylpylästä.