Body & Mind - Kaikki mitä tarvitset joogaan ja kotiharjoitteluun

Aloita uusi vuosi omalla joogastudiollasi kotona! Sisusta kotiisi pieni nurkkaus, jossa voit tehdä muutaman minuutin aamujoogan, pitää pieniä hengitystaukoja päivän mittaan tai rauhoittua iltameditaatiolla ennen nukkumaanmenoa.
Uusi joogatarvikkeiden mallisto Body & Mind

Aloita kotitreeni helposti vain muutamilla tuotteilla

Joogamatto tai harjoitusmatto riittää usein kotitreenin aloitukseen. Kun pääset vauhtiin, voit lisätä muita käytännöllisiä harjoitteluvälineitä, kuten istuintyynyn, joogatyynyn ja joogablokin. Kaikki, mitä tarvitset kotiharjoitteluun:

Joogamatolla on mukava treenata

Joogamatto luonnonkorkista kätevällä kantohihnalla

Joogamatto on valmistettu korkista, joten se pysyy jämäkästi lattialla. Maton miellyttävä pinta tuntuu pehmeältä iholla ja jalkojen alla. Tämä harjoitusmatto tarjoaa hyvän alustan eri jooga-asentoihin ja estää liukastumista harjoitusten aikana, vaikka kätesi ja jalkasi olisivat hikiset. Kätevän hihnan ansiosta mattoa on helppo kuljettaa myös muualle harjoituksiin ja pitää kasassa. Voit käyttää hihnaa myös apuvälineenä venyttelyyn.

Tyylikäs joogamatto luonnonkorkista

Joogablokki

Joogablokki antaa hyvän tuen ja vakauden joogaharjoitusten aikana. Se on kiinteä ja kompakti ja valmistettu 100 % luonnonmateriaalista. Blokki auttaa sinua pääsemään syvemmälle eri asentoihin. Joogablokki on hyödyllinen lisäväline ja sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin joogaharrastajille.

Hierontapallo ja hierontarulla

Hierontapallo on erityisen hyvä kipeille kohdille lapaluiden välissä. Voit käyttää sitä kätevästi seinää vasten tai lattialla. Säädä hieronnan voimaa oman kehosi painolla ja rentouta lihaksia liikunnan tai pitkän työpäivän jälkeen. Valikoimastamme löydät sekä yksittäisiä että tuplahierontapalloja!
Hierontarullalla on sama lihaksia rentouttava vaikutus, mutta voit käyttää sitä suuremmille lihasryhmille, kuten reisille ja pakaroille.

Hierontarulla rentouttaa lihaksia ja avaa jumeja

Meditaatiotyyny ja bolsteri

Meditoidessa on tärkeää istua mukavasti ja löytää sisäinen rauha. Tämä koristeellinen meditaatiotyyny sopii täydellisesti mukavaan lootus-asentoon tai hyödylliseksi istuintyynyksi. Voit käyttää sitä myös yhdessä Body & Mind -istuintyynyn kanssa lisäanpua mukavaan istuma-asentoon.

Pehmeä ja tukeva bolsteri on myös hyödyllinen apuväline. Sitä on hyvä käyttää Yin-joogassa polvi- tai niskatukena, ja lisäksi se toimii erittäin hyvä asentotukena aloittelijalle.

Joogatyynyllä pääset hyvään meditaatioasentoon
Kuminauhalla treenaat turvallisesti ja tehokkaasti

Tehokas ja turvallinen treeni vastuskuminauhoilla

Vastuskuminauhoilla harjoittelu tarjoaa kehollesi hellävaraisen treenin ja minimoi loukkaantumisen riskiä. Kuminauhasetistä löydät kolme eri vastustasoa ja voit käyttää niitä voimaharjoittelun lisäksi myös venyttelyyn.

Aloita nyt lempeä kotiharjoittelu ja anna kehollesi mahdollisuus myös palautumiseen ja vetreytymiseen. Saavutat tuloksia jo lyhyillä harjoittelusessioilla ja huomaat kuinka kehosi voi paremmin ja mielesi rentoutuu.

Muista ottaa mukaan myös pyyhe treeniin
Katso koko mallisto tästä