Huonekalut - suunniteltu Skandinaaviassa, valmistettu Euroopassa

Laadukkaiden huonekalujen ei pitäisi maksaa liikaa, ja siksi olemme kehittäneet kokonaan uuden malliston tyylikkäitä ja vankkarakenteisia huonekaluja edulliseen hintaan!

Suunniteltu Skandinaviassa Norjassa

Forms+Objectsin huonekalut on kehitetty ja suunniteltu Lierissä, Drammenin ulkopuolella Norjassa. Malliston takaa löytyvällä suunnittelutiimillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus huonekaluteollisuudesta ja monen vuoden asiantuntemus tekstiiliteollisuudesta. Tyylikkäiden huonekalujen luomisen lisäksi suunnittelijamme ovat kiinnittäneet huomiota laatuun, kestävyyteen ja toimivuuteen. Nämä huonekalut eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan tarjoavat myös mukavuutta ja kestävyyttä.

Suunnitteluprosessi perustuu laajaan huonekalujen rakennus- ja materiaalitietämykseen. Kestävien puulajien, hyvien kuitutäytteiden ja luonnonmateriaalien, kuten hampun, puuvillan ja villan, valinta on tehty huolellisesti, jotta saadaan aikaan sopiva mukavuus ja kaunis viimeistely. Huonekalujen värit ja muodot on sovitettu skandinaaviseen tyyliin, ja kun ajan trendien elementit yhdistetään tähän ajattomaan muotoiluun, sopivat nämä huonekalut myös useimpiin suomalaisiin koteihin.

Eurooppalainen käsityötaito

Huonekalut valmistetaan Liettuassa ja Virossa sijaitsevissa tehtaissa. Eurooppalaisilla huonekalutehtaillamme on laaja kokemus huonekalutuotannosta, ja ne valmistavat tällä hetkellä huonekaluja useille suurille huonekaluliikkeille. Tehdasta ja tuottajaa valitessamme meille oli tärkeää luottaa siihen, että huonekalut valmistetaan aidolla käsityötaidolla, jotta jokainen huonekalu on kestävä, vankkarakenteinen ja laadukas.

Kehitetty skandinaavisten laatustandardien mukaisesti

Huonekalujen kehittämisessä olemme korostaneet laatuvaatimuksia ja valmistustapoja, jotka perustuvat skandinaavisiin käsityöperinteisiin ja huonekalutuotantoon. Jos käännät yhden sohvistamme ylösalaisin, löydät saman vankan rakenteen kuin paikallisesti tuotetussa sohvassa ja todella hyvät materiaalivalinnat niin sohvan sisällä kuin pinnalla.

Hyvää laatua hyvään hintaan – lue lisää huonekaluista tästä!

Ann Kristin, huonekalujen tuotekehittäjä
Trond, huonekalujen tuotekehityspäällikkö
Laadukkaat Euroopassa valmistetut huonekalut skandinaavisella designilla