Ohjeet ja apu

Alla on linkkejä, jotka auttavat mittaamisessa, tarjoavat lisätietoja tuotteista sekä yleisiä tietoja toimituksesta ja huollosta. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mittaus

Vieraile jollakin edellä mainituista sivuistamme ja tutustu huolellisesti siihen, miten mittaus tehdään. Sinun tulee myös etukäteen päättää tuleeko aurinkosuojan peittää myös ikkunakarmit, vain ikkuna vai hakuatko asentaa sen ikkunakarmin/-syvennyksen sisään. Noudata ohjeita huolellisesti parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Muista, että räätälöidyille tuotteille ei ole palautusoikeutta, sillä ne valmistetaan antamiesi mittojen mukaan. Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi.

Toimitusvaihtoehdot

Nouto myymälästä - voit noutaa tuotteet haluamastasi Hemtex-myymälästä. Mittatilaustuotteiden toimitusaika on yleensä noin 4-5 viikkoa. Kotiinkuljetukset yksityisosoitteisiin toimittaa PostNord. Mittatilaustuotteiden toimituskulut ovat 30 euroa.

Voinko peruuttaa tai muuttaa tilaustani sen tekemisen jälkeen?

Koska jokainen tilaus siirtyy valmistukseen heti tilauksen tekemisen jälkeen, ei tehtyä tilausta ole mahdollista muuttaa tai peruuttaa.

Väripoikkeavuudet

Pidätämme oikeuden verkkokaupan tuotekuvien mahdollisiin väripoikkeamiin. Teemme kuitenkin kaikkemme varmistaaksemme, että räätälöityjen tuotteiden kuvat ovat mahdollisimman havainnollistavia ja vastaavat todellisuutta. Joskus värit voivat näkyä eri tavoin eri näytöissä, emmekä voi taata, että kuvat toistavat todelliset tuotteet 100 %:n tarkkuudella. Voit myymälöissämme tutustua todellisiin malleihin ennen tilaustasi.

Asennus

Kokoamisohjeet sisältyvät pakkaukseen. Ne voi myös ladata tuotesivulta. Julkaisemme myös kokoamisvideoita jatkuvasti.

Kiinitysruuvit

Koska seinämateriaaleja on monenlaisia, emme valitettavasti voi toimittaa mittatilaustuotteille ruuveja. Ota yhteyttä paikalliseen rautakauppaan saadaksesi parhaat neuvot oikeiden ruuvien valintaan.

Puhdistus ja huolto

Suosittelemme imurointia alhaisella teholla kaikille mittailausaurinkosuojatuotteille.
 

Peruutusoikeus

Valitettavasti peruutusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.

Reklamaatiot

Jos tuotteessa havaitaan vika tai virhe, sinun on ilmoitettava meille kohtuullisen ajan kuluessa havaitsemisesta, että haluat vedota tuotevirheeseen (reklamaatio). Määräaika reklamaation tekemiselle on kuitenkin vähintään kaksi kuukautta siitä, kun havaitsit vian. Reklamaatio on tehtävä viimeistään kahden vuoden kuluttua siitä, kun olet vastaanottanut tavarat. Jos tuote tai sen osat on suunniteltu kestämään tavanomaisessa käytössä huomattavasti pidempään, reklamaation tekemisen määräaika on viisi vuotta (aurinkosuojatuotteillamme on valmistajan myöntämä kolmen vuoden takuu). Jos et reklamoi ajoissa, menetät oikeuden vaatia virheestä korvausta.

Sinun tulee ilmoittaa virheistä/puutteista asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi. 

Viestistäsi tulee ilmetä seuraavat asiat:

  • Tilausnumero
  • Reklamaation syy 
  • Toivomasi ratkaisutapa 
  • Kaksi korkealaatuista kuvaa, jotka osoittavat reklamaatiosi syyn tai video, jos vika on toiminnallinen.

Mahdollisten virheiden ja puutteiden arviointi

Pyrimme aina löytämään hyvän ratkaisun asiakkaillemme. Tämä ei valitettavasti aina kuitenkaan ole mahdollista. Riitatapauksissa Hemtex noudattaa mahdollisen kuluttajariitalautakunnan päätöstä. Jos ryhdyt omasta aloitteestasi toimiin vian korjaamiseksi sen jälkeen, mitä Hemtexin kanssa on sovittu, emme maksa näitä kustannuksia. Pidätämme oikeuden toimittaa valitukset valmistajalle tai alihankkijalle jatkokäsittelyä varten.

Takuu

Takuumme ovat voimassa Suomessa, eivätkä ne rajoita kuluttajansuojalain mukaista reklamaatioaikaa.

KLIKKAA TÄSTÄ VALITSEMAAN MITTATILAUSTUOTETTA