Kangasmateriaalit

Aurinko- ja näkösuojauksessa oikean kankaan valinta on ratkaisevan tärkeää haluttujen vaikutusten ja toiminnallisuuden saavuttamiseksi. Esittelemme tässä oppaassa eri kangastyypit ja niiden tärkeimmät ominaisuudet:
  1. Läpinäkyvät kankaat: Tämä kangas tarjoaa näkösuojaa ja vähentää näkyvyyttä erityisesti päivällä. Huomaa, että näkyvyys voi lisääntyä illalla, kun ulkona on pimeää ja sisällä valoisaa.

  2. Valoa suodattavat kankaat: Tämä kangas päästää päivänvalon sisään sitä sitä samalla suodattaen ja tarjoten yksityisyyttä. Näin saat valoisan, mutta suojaisan tilan.

  3. Pimentävät kankaat: Tämä kangas on valoa huomattavasti vähentävä, sillä se suodattaa suurimman osan valosta. Valoa pääsee kuitenkin jonkin verran läpi, joten huone ei ole täysin pimeää. Kangasta voidaan käyttää sekä makuuhuoneissa että olohuoneissa television ja tietokoneen näytön heijastusten välttämiseksi.

  4. Pimennyskankaat: Kangas, joka estää kaiken valon. Tämä kangas on ihanteellinen pimeiden huoneiden luomiseen, ja sopii siten erityisesti makuuhuoneisiin tai olohuoneisiin, joissa on näyttöjä.

  5. Duo-kangas (raitaefekti): Innovatiivinen kangas, jossa on poikittaisia raitoja, jotka antavat käyttäjälle mahdollisuuden säätää valon sisäänpääsyä asettamalla raidat päällekkäin tai lomittain. Rullaverhon ja sälekaihtimen yhdistelmä.

  6. Screen-kangas: Vähentää näkyvyyttä päivällä säilyttäen samalla näkymät. Huomaa ulkoa sisään näkyvyyden lisääntyminen illalla, kun sisätilat ovat valaistut.
  7. Yksinkertainen kangas: Nämä kankaat on merkitty PT:llä konfiguraattorissa. Tämä tarkoittaa, että niissä on näkyviä reikiä naruja varten. Jos valitset yksinkertaisen pimentävän kankaan huomioi, että sen narurei'istä pääsee valoa hieman tilaan, eikä verho siten ole täysin pimentävä.

  8. Kaksikerroksinen kangas: Nämä kankaat on kaikki merkitty HC:llä konfiguraattorissa (HoneyComb). Kaksoiskankaan rakenne peittää narut sisäänsä ja kerrosten välissä oleva ilma tuottaa eristävän kerroksen, joka säästää energiaa, eristää ja vaimentaa ääntä. Jos valitset tämän kankaan pimentävänä on lopputulos tilassa myös täysin pimenevä.

    PALAA TÄSTÄ MITTATILAUSAURINKOSUOJIIN