Lämmin peitto

Jos palelet helposti yöllä, tarvitset lämpimän ja paksun peiton.

Jos pidät enemmän untuvasta, hyvä valinta on muhkea peitto, jonka täytteenä on paljon untuvaa ja vain vähän höyhentä. Vielä lämpöisempi vaihtoehto on peitto, jossa täyte on sen sisällä väliseinillä erotetuissa lokeroissa. Lokeroitu täyte auttaa pitämään lämpöä vielä tehokkaammin ja tekee peitosta hyvin muhkean. Jos taas haluat lämpimän kuitupeiton, valitse peitto, jossa on paljon täytettä (eli suuri grammapaino).

Lämpimät untuvapeitot

Lämpimät untuvapeitot ovat paksuja ja ilmavia. Täytteen painon tulisi olla noin 800 grammaa täytteestä riippumatta. Täytteellä on kuitenkin suuri merkitys. Paljon untuvaa suhteessa höyheniin sisältävä peitto on lämpimämpi, esimerkiksi Disa lämmin, jossa on 90% ankanuntuvaa ja 10% ankanhöyheniä. Jos tahdot oikein lämpimän peiton, valitset sellaisen, joka sisältää erityisen hienoa hanhenuntuvaa, joka tekee siitä erityisen ilmavan, kuten Wilma lämmin. Kaikissa lämpimissä untuvapeitoissamme täyte on väliseinillä erotelluissa lokeroissa. Lokeroitu täyte auttaa pitämään lämpöä vielä tehokkaammin ja tekee peitosta hyvin muhkean.

Lämpimät kuitupeitot

Kuitupeitot ovat ilmavia ja helppohoitoisia. Lämpimien kuitupeittojemme grammapino on 1200, mutta se saattaa hieman vaihdella täytteen laadusta riippuen. Ontelokuitu, jota on lämpimässä Frida-peitossa, muistuttaa tuntumaltaan untuvaa. Päälliskangas vaihtelee eri kuitupeittojen välillä ja nämä pienet erot tekevät sen, että peitot jakautuvat eri hintaluokkiin.