Painopeitto

Kaipaatko kauneusuniasi? Kokeile painopeittoa, mutta kiinnitä huomiota oikean painoisen painopeiton valintaan.

Kokeile painopeittoa, jos haluat parantaa yöuntasi. Peitto antaa miellyttävän painon tunteen ja sen lisäksi sillä on monia positiivisa vaikutuksia uneesi.

Miksi kannattaa valita painopeitto?

Onko sinin vaikea nukahtaa tai nukutko yösi levottomasti? Mikäli vastaat kyllä, voi painopeitto olla juuri sopiva peitto sinulle ja ratkaisu levottomaan yöuneen. Painopeitto luo ihanan lempeän painontunteen kehollesi ja voi siten synnyttää paljon positiivisia tuntemuksia. Painopeitto voi esimerkiksi parantaa unenlaatua, laskea stressiä ja vahvistaa turvallisuuden tunnetta. Löydät valikoimastamme Pearl-painopeiton CURA of Sweden -tuotemerkiltä sekä oman painopeittomme Heavy Sleeperin. CURA- ja Heavy Sleeper -painopeitot löydät täältä.

 

Milloin painopeittoa tulee käyttää?

Painopeitto sopii yhtä hyvin sänkyyn, kun nukut tai sohvalle, jos vain haluat hetken rentoutua sen alla. Jos haluat käyttää painopeittoa vain sohvalla rentoutumiseen, suosittelemme tutustumaan painovilttiin. Löydät ihanat painoviltit tästä.

Painopeiton etuja:

- Parempi unenlaatu
- Tasaisempi hengitys
- Stressin ja rauhattomuuden vähentyminen
- Turvallisuustunteen kasvu
- Syvän unen määrän kasvu
- Energisempi olo unen jälkeen

Minkä painoin painopeitto minun tulisi valita?
Suosittelemme, että valitset painopeiton, joka vastaa noin 10-15% kehosi painosta. Mikäli esimerkiksi painat 70 kg, valitse silloin 7 kilon painoinen painopeitto. Valinta on kuitenkin aina yksilöllinen, joten valitse sen painoin peitto mikä tuntuu parhaimmalta. Painopeittomme painavat 3 kg, 5 kg, 7 kg, 9 kg ja 11 kg.

  Painopeiton suositeltu paino Kehonpaino noin
  5 kg 40 – 50 kg
  7 kg 50 – 65 kg
  9 kg 65 - 80 kg
  11 kg 80 – 90 kg
  13 kg 90+ kg

Huom! Konsultoithan lääkäriäsi ennen painopeiton käyttöä, mikäli sinulla on heikko hengitys/keuhkokapasiteetti, rajoittunut sydänkapasiteetti tai heikentyneet lihakset. Suosittelemme lääkärin konsultaatiota myös, mikäli olet raskaana. Painopeittoa ei suositella alle 2 vuoden ikäisille lapsille.