Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Satiinipuuvilla

Kiiltävä, sileä ja pehmeä.

Satiini - kiilto ja pehmeys

Satiinivuodevaatteen kiilto saadaan aikaan kudontatekniikalla, jossa lanka kulkee ensin neljän loimilangan yli, yhden ali, taas neljän yli ja niin edelleen. Näin lanka kulkee suurimmaksi osaksi kankaan pinnassa ilman, että loimilanka katkaisee langan kulkua. Tällä tekniikalla kankaaseen saadaan kaunis, kiiltävä ja sileä pinta.

Säilytä kiilto ja pehmeys pitkään

Jotta satiinivuodevaatteesi kestäisivät mahdollisimman pitkään kauniina, suosittelemme niille rumpukuivausta vain miedolla lämmöllä. Kuivausrumpu kuumalla lämmöllä kuluttaa kangasta ja voi aiheuttaa nyppyyntymistä. Satiinin kaunis kiilto ja pehmeys säilyvät kauan, kun silität tai mankeloit lakanat pesun jälkeen. Tällöin kankaan pintaan nousseet kuidut painuvat vasten kankaan pintaa.

Viileää ja miellyttävää

Satiinipuuvilla tuntuu ihoa vasten viileältä, on taipuisaa ja helppohoitoista. Myymälöissämme ja verkkokaupassamme on suuri valikoima satiinisia vuodevaatteita eri väreissä ja kuoseissa.

Ylellinen egyptinpuuvilla

Egyptinpuuvilla on kudottu Giza-puuvillasta, jonka kuiduissa on erityislaatuinen kuitupituus. Sen koetaan olevan maailman parasta puuvillaa. Korkealaatuisten pussilakanoiden tuottamiseen vaaditaan puuvillaa, jossa on mahdollisimman pitkät kuidut, ja silloin etsitään puuvillaa, jonka kasvuolosuhteet ovat mahdollisimman otolliset.

Egyptin puuvillassa on erityisen kaunis, hienovarainen kiilto, ja se on kestävää. Jotta satiinivuodevaatteet kestäisivät mahdollisimman pitkään, suosittelemme rumpukuivausta vain miedolla lämmöllä.

Kivipesty satiini - pehmein vaihtoehtomme

Satiinin voi kivipestä, silloin siitä saa erityisen pehmeän. Käsittely pehmentää puuvillakuituja ja tekee kankaasta uniikin ja rennon näköisen. Antaa mattapintaisemman ulkonäön, ilman että pehmeys kärsii.

BCI-sertifioitu puuvilla

Kaikki Hemtexin satiinipussilakanat ovat 100% puuvillaa ja BCI-sertifioitua. BCI tekee työtä maailmanlaajuisen kestävämmän puuvillantuotannon eteen, ottaen huomioon niin viljelijät, kuin ympäristön. BCIn tavoite on myös saada kestävästi tuotettu puuvilla helpommin saatavaksi kauppatavaraksi.

Katso kaikki upeat perkaalipuuvillasta valmistetut pussilakanasetit tästä.