Sisusta opiskelija-asunto

Sisusta opiskelija-asunto

Onnea uuteen asuntoon! Nyt opiskelijaelämä voi alkaa. Ensimmäisiä vaiheita on ehkä uuden asunnon sisustaminen. Varsinkin jos sinulla on pieni asunto, kannattaa sisustaa käytännöllisesti. Tästä voi lukea vinkkejä, miten voit sisustaa tunnelmallisesti ja järkevästi opiskelija-asuntosi tai huoneesi.

Petaa unelmasänky
Unelmasänky koostuu hienoista aluslakanoista ja mukavantuntuisista pussilakanoista. Panosta neutraaleihin pussilakanasetteihin ja anna koristetyynyjen luoda tyyli. Koristetyynyjä on helppo vaihtaa tarvittaessa. Carol on yksi suosituimmista pussilakanaseteistämme. Se on valmistettu entsyymipesdystä puuvillasta, joka tuntuu erittäin pehmeältä ihoa vasten. Saatavilla upeissa neutraaleissa väreissä. Saatavilla sekä standardikokoisena, että king size -kokoisena.

Vinkki! Jos sinulla ei ole tilaa sohvalle voit helposti muuttaa sänkyä sohvaksi päiväpeiton ja koristetyynyjen avulla. Samettipäiväpeitto Safina On helppo muuttaa räpäyksessä sohvaksi.

Tee sohvasta upean koristetyynyillä ja huovilla Tee sohvasta mukavan paikan rentoutumiselle, opiskelulle tai yövieraille. Stailaa se upeilla koristetyynyillä eri kuoseissa ja materiaaleissa. Koristetyynyillä saat helposti uuden ilmeen. Meiltä löydät koristetyynyjä ja paljon upeita huopia, joilla saat tunnelmaa kotiisi.

Säilytysratkaisut
Kaikilla esineillä tulisi olla oma paikkansa. Varsinkin kun sisustat pientä opiskelija-asuntoa. Tutustu käytännöllisiin säilytysratkaisuihin kuten säilytysjakkara Bogart, säilytysrasioihin, koreihin ja muihin ideoihin.

Verhot tilanjakajana Haluaisitko tehdä yksiöstä pienen kaksion. Verhoilla voit saada ihmeitä aikaan ja esimerkiksi muokata asuntoosi nukkumisalkovin. Voit myös piilottaa eteisessä sivuun esineitä. Upeita verhoja löydät täältä.

Huonekasveilla luot viihtyvyyttä
Tee asunnosta kotoisan viherkasveilla. Kasvit pitävät myös huoneilman raikkaana. Punotut koriruukut ovat näyttävä rustiikkinen valinta ruukkukasveille. Katso kaikki ruukut tästä.

Toivottavasti sait hyviä neuvoja ja inspiraatiota sisustamaan ihanaa kotiasi. Onnea opintoihin!